αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣύμφωνα με πληροφορίες, το Galaxy S8 θα έχει αναγνώριση προσώπου για online συναλαγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Galaxy S8 θα έχει αναγνώριση προσώπου για online συναλαγές

To Samsung Galaxy S8 θα είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την ολοκλήρωση πληρωμών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, το Samsung Galaxy S8 θα είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα αναγνώρισης του προσώπου του χρήστη, όχι μόνο για να ξεκλειδώνει κανείς το τηλέφωνο, αλλά και για να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές πληρωμές με ασφάλεια. Θεωρείται δεδομένο ότι το νέο μοντέλο θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες του Samsung Pay, επομένως η βιομετρική αναγνώριση θα εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτούς, όπως διαβάζουμε στο Pestaola.gr.

Το Slashgear αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει στο πίσω μέρος μία κάμερα που θα μπορεί να προσφέρει καταγραφή slow motion video στην ταχύτητα των 1000 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που θα συμβαίνει για πρώτη φορά σε ένα smartphone. Αυτή τη στιγμή, το δεδομένο στην αργή κίνηση είναι τα 180 καρέ το δευτερόλεπτο, επομένως η φήμη για τα 1000 fps φαντάζει εξωπραγματική. Οι περισσότερες πληροφορίες, πάντως, συγκλίνουν ως προς το ότι την ίδια τεχνολογία θα έχει και το Samsung Galaxy S8 Plus.

To Slashgear αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S8 θα χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα του Sony Xperia XZ που θα προσφέρει ταχύτητα 960 fps, όπως παρουσιάστηκε στο φετινό Mobile World Congress.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − ten =