αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣυνεχίζει τις… μυστηριώδεις κινήσεις η Apple: Προσέλαβε το team Βρετανικής startup και «κοιτά» το music streaming

Συνεχίζει τις… μυστηριώδεις κινήσεις η Apple: Προσέλαβε το team Βρετανικής startup και «κοιτά» το music streaming

Τουλάχιστον 16 εργαζομένους της Βρετανικής startup Omnifone, προσέλαβε η Apple. Η καινοτόμος επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στο κομμάτι του online music streaming, και κήρυξε πτώχευση το περασμένο καλοκαίρι. Η startup είχε ιδρυθεί το 2003 και πριν φτάσει στο «λουκέτο», είχε κλείσει κατά καιρούς σημαντικές συμφωνίες, με εταιρίες όπως η Sony και η Blackberry.

Όπως σημειώνει το Business Insider, η Apple πιθανότατα θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία που διαθέτουν τα στελέχη της Omnifone, έτσι ώστε να εξελιχτεί ακόμα περισσότερο στο κομμάτι της μουσικής και του online music streaming. Εκεί αυτή τη στιγμή κυριαρχεί το Spotify και οι κινήσεις της Apple δείχνουν ότι θέλει να έχει και αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο, η Apple μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μιλάμε για εξαγορά της Βρετανικής startup. Αυτό που φαίνεται ότι θέλει να κάνει η αμερικανική εταιρία, είναι να προσλάβει τα στελέχη της Omnifone, χωρίς να «φορτωθεί» τα χρέη και τα μισοτελειωμένα της deals.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 18 =