αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτο «κόκκινο» η Samsung: Τέλος οι πωλήσεις του Note 7- Έκκληση προς τους κατόχους να μην το χρησιμοποιούν

Στο «κόκκινο» η Samsung: Τέλος οι πωλήσεις του Note 7- Έκκληση προς τους κατόχους να μην το χρησιμοποιούν

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται ότι έχει μπει η Samsung. Η ιστορία που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα Galaxy Note 7 που αναφλέγονται, φαίνεται ότι δημιουργεί όλο και μεγαλύτερο πλήγμα στην εταιρία. Τώρα η Samsung «μπλόκαρε» τις πωλήσεις τις εν λόγω συσκευής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την ίδια ώρα η κορεατική εταιρία λέει στους ανθρώπους που ήδη έχουν την συσκευή να την απενεργοποιήσουν και να μην την χρησιμοποιούν.

«Την ώρα που συνεχίζουμε την έρευνα μας για τις συσκευές που αναφλέγονται, οι πολίτες που ήδη έχουν το Note 7 θα πρέπει να το απενεργοποιήσουν και να μην το χρησιμοποιούν. Αυτή είναι η ασφαλέστερη κίνηση» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος για την ασφάλεια των συσκευών της Samsung, Elliot Kaye.

Mάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδας Hankyoreh στη Νότια Κορέα αναφέρει ότι η Samsung είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του Galaxy Note 7. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Samsung είναι πιθανό να προσπαθήσει ν’ αποκαταστήσει τις οικονομικές απώλειες από το Note 7, μέσω ενίσχυσης της εμπορικής προώθησης των μοντέλων Galaxy S7, αλλά και του Note 5, το οποίο ήταν ο προκάτοχος του Note 7, για το 2015.

Είναι πάντως δεδομένο, ότι η κορεατική εταιρία έχει ήδη «λαβωθεί» από αυτή την υπόθεση, με το κόστος να είναι πολύ μεγάλο. Σε χρήματα και πρεστίζ. Μένει να δούμε, πως θα… αξιοποιήσουν οι ανταγωνιστές της την εν λόγω ιστορία στο προσεχές μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + nine =