αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτις 23 Σεπτεμβρίου έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Στις 23 Σεπτεμβρίου έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένονται στην Ελλάδα και την Κύπρο τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, σύμφωνα με την iSquare, επίσημο διανομέα όλων των προϊόντων Apple στις δύο χώρες. Εκτός από τη νέα γενιά του iPhone, η Apple παρουσίασε και τη νέα γενιά Apple Watch, το Apple Watch Series 2.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τo νέο iPhone 7 είναι το καλύτερο και πιο εξελιγμένο iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ διαθέτοντας μοναδικό σύστημα κάμερας, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ενώ είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Το iPhone 7 έχει στερεοφωνικά ηχεία, 12MP κάμερα και τον πιο δυνατό επεξεργαστή σε smartphone στον κόσμο, τον ειδικά σχεδιασμένο Αpple A10 Fusion, ενώ το iPhone 7 Plus διαθέτει δύο κάμερες με 2x οπτικό ζουμ και έως 10x ψηφιακό ζουμ. Η νέα γενιά iPhone με αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD διαθέτει ευρύ φάσμα χρωμάτων για ακόμα πιο φωτεινή απόδοση. Επίσης διατίθενται τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods, που θα πωλούνται ξεχωριστά.

Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, 32GB, 128GB και 256GB με ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, το νέο μαύρο και σε απόλυτο μαύρο φινίρισμα. Επίσης το iOS 10 ενισχύει σημαντικά τις εκπληκτικές δυνατότητες του νέου iPhone 7. Η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού θα γίνει διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone- Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + ten =