αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να παραπονιέσαι. Οι μόνοι που σε ακούν, είναι άλλοι loser φίλοι σου»: O Gary Vaynerchuk μιλά ξεκάθαρα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σταμάτα να παραπονιέσαι. Οι μόνοι που σε ακούν, είναι άλλοι loser φίλοι σου»: O Gary Vaynerchuk μιλά ξεκάθαρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γνωστός για τον σκληρό τρόπο με τον οποίο συνήθως εκφράζει τις απόψεις του. Έτσι κάνει και τώρα. Στο νέο μίνι-βίντεο που ανέβασε ο Gary Vaynerchuk στο Facebook, εξηγεί ότι πρέπει να σταματήσεις να παραπονιέσαι. Και να ξεκινήσεις να κάνεις πράξη όλα όσα θες.

«Σταμάτα να μου λες για το πως χτύπησες το πόδι σου στο λύκειο. Μην μου λες για το αν ο πατέρας σου ήταν αλκοολικός. Είναι ώρα να πάρεις τον έλεγχο», λέει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Όπως εξηγεί, το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να λάβει κάποιος, είναι η ίδια η ζωή. Αυτό το έχεις. Άρα λοιπόν πρέπει να κάνεις πράξεις για να φτάσεις στους στόχους σου. «Ότι έγινε, έγινε. Μην παραπονιέσαι. Οι μόνοι που σε ακούν, είναι άλλοι loser φίλοι σου», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Gary Vaynechuk παροτρύνει όσους δουν το βίντεο, να βγουν έξω και να κάνουν πραγματικότητα το ένα, τα 10 ή τα 50 πράγματα που θέλουν. Τώρα. Χωρίς να χάνουν χρόνο. Αν αναβάλεις συνεχώς, τότε είναι πολύ πιθανό να φτάσεις 80 χρονών, να έχεις αποσυρθεί σε ένα σπίτι και να μετανιώνεις για τα πράγματα που δεν έκανες, όπως λέει αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

ONE LIFE – ACT LIKE IT!

One fucking life – please wrap your head around this amazing gift you've been given!!!!!!!!

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Samstag, 26. Mai 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + thirteen =