αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν»: Το νέο viral post του Gary Vaynerchuk

«Σταμάτα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν»: Το νέο viral post του Gary Vaynerchuk

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχους, Gary Vayncerhuck, είναι αναμφίβολα ένας άνθρωπος που θέλει να νικά πάντα. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η άποψη του για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, την οποία σας παρουσίασε πριν μερικές ημέρες το It’s Possible. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το θέμα στο Instagram, απαντώντας ξεκάθαρα: «Ακόμα υπάρχουν ευκαιρίες, για τους καλύτερους παίχτες».

Τώρα, ο γνωστός businessman, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook. Τονίζοντας, ότι η νοοτροπία του νικητή που πρέπει να αναπτύξεις… περνά από τους φίλους σου. «Σταμάτα να κάνεις παρέας με ανθρώπους που δεν θέλουν να νικούν», τονίζει ο Gary Vaynerchuk στην ανάρτηση του, την οποία μπορείς να δεις παρακάτω. Φυσικά, κατάφερε για μια ακόμα φορά να γίνει viral.

Pass on to your crew.. it's time to audit … like Now!

Posted by Gary Vaynerchuk on Samstag, 7. Oktober 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 5 =