αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια startup; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια startup; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχει δημιουργηθεί και κάτι θετικό: Πολλοί νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να ρισκάρουν (ίσως μη έχοντας άλλη επιλογή) και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Μια καινοτόμο επιχείρηση.

Δεν είναι καθόλου παράξενο. Πλέον, αξίζει να ρισκάρεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, με τις όποιες προοπτικές μπορούν να δημιουργηθούν, αντί να εργάζεσαι αμέτρητες ώρες για κάποιον άλλο, με πολύ μικρό μισθό. Βέβαια η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη ακόμα κι αν ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση. Το αντίθετο μάλλον. Είναι ένας δύσκολος και απρόβλεπτος δρόμος.

Αν έχεις αποφασίσει να δημιουργήσεις τη δική σου startup, τότε αξίζει να δεις το παρακάτω γράφημα. Παραθέτει τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις, αν επιλέξεις αυτόν τον δρόμο. Στο Νο1, βρίσκεται το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεσαι και το πόσο καλά το γνωρίζεις. Άλλωστε, χωρίς πελάτες, χρήστες, συνδρομητές, μια καινοτόμος επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί. Δες ολόκληρο το TOP-5 στη συνέχεια.

Myron_GuestGraphic_72[2]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =