αρχικηVIRALΣιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία ζήτησε συγνώμη επειδή το τρένο της αναχώρησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα

Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία ζήτησε συγνώμη επειδή το τρένο της αναχώρησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, σιδηροδρομική εταιρεία απολογήθηκε γιατί ένα τρένο της αναχώρησε από το σταθμό νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

Φυσιολογική αντίδραση θα έλεγε κανείς, από τη στιγμή μάλιστα που η Ιαπωνία φημίζεται για τις εξαιρετικά αξιόπιστες συγκοινωνίες της. Όμως η συγκεκριμένη εταιρεία, που διαχειρίζεται τη γραμμή Tsukuba Express, που ενώνει το Τόκιο με την πόλη Tsukuba, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ιαπωνικής παράδοσης και… ευθιξίας, ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε λόγω της πρόωρης αναχώρησης του τρένου κατά 20 δευτερόλεπτα.

Καλά διαβάσατε. Είκοσι ολόκληρα δευτερόλεπτα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το τρένο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9:44:40 αλλά αναχώρησε στις 9:44:20.

Όπως είναι λογικό, η συγνώμη της εταιρείας προκάλεσε την έκπληξη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όσο για το λάθος, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το προσωπικό της εταιρείας δεν έλεγξε τις ακριβείς ώρες αναχώρησης.

Πηγή: Liberal.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 7 =