αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε 3 χρώματα θα δούμε το LG G6 (ΦΩΤΟ)

Σε 3 χρώματα θα δούμε το LG G6 (ΦΩΤΟ)

Απομένουν μόλις μερικές ώρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του LG G6 και μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές φωτογραφίες που το αφορούν. Μέσα στην εβδομάδα η πολυαναμενόμενη συσκευή “πόζαρε” δίπλα στο G5, ενώ ο γνωστός @evleaks δημοσίευσε μια εικόνα η οποία παρουσίαζε το κινητό από όλες τις πλευρές και γωνίες, εκτός των κατακόρυφων Πριν λίγο ο διάσημος leaker επανήλθε στο προσκήνιο, με άλλη μια ανάρτηση που αφορά το νέο smartphone της LG.

Ο Evan Blass λοιπόν έδωσε στην δημοσιότητα μια εικόνα του LG G6 σε τρία διαφορετικά χρώματα. Εκείνα είναι το άσπρο (Mystic White), μαύρο (Astro Black) και πλατινέ (Ice Platinum). Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα ήθελαν το κινητό να κυκλοφορεί σε τρία χρώματα παρόμοια με τα προαναφερθέντα, πράγμα που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο @evleaks θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά έγκυρος. Είναι άγνωστο το αν η LG θα παρουσιάσει το smartphone σε επιπλέον χρώμα(τα), άρα οι καταναλωτές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από (τουλάχιστον) τρία.

Μέσα από την ανάρτηση του Evan Blass παρατηρούμε για άλλη μια φορά το υπέροχο design της φετινής ναυαρχίδας του Κορεάτη κατασκευαστή. Η οθόνη μεγέθους 5.7 ιντσών κατέχει φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του εμπρόσθιου κομματιού, με τις γωνίες της να είναι στρογγυλεμένες. Η ύπαρξη διπλής κάμερας υπόσχεται εξαιρετικές φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, ενώ τέλος ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται λίγο κάτω από τον dual φακό θα καθιστά απλό και εύκολο το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Όπως αναφέρει το Techblog.gr, πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για την παρουσίαση του νέου G6. Η LG αναμένεται να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο event της που θα λάβει χώρα εξαιρετικά σύντομα, στο φετινό Mobile World Congress. Ας ελπίσουμε το νέο smartphone να ικανοποιήσει τις προσδοκίες και να αποτελέσει έναν άξιο εκπρόσωπο της εταιρείας στην high-end κατηγορία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =