αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣαν σε ταινία: Jack Ma και Steven Spielberg θα συνεργαστούν (και είναι super deal)

Σαν σε ταινία: Jack Ma και Steven Spielberg θα συνεργαστούν (και είναι super deal)

Μια μεγάλη συμφωνία έκλεισαν ο ιδρυτής της Alibaba, Jack Ma και ο διάσημος σκηνοθέτης Steven Spielberg. Συγκεκριμένα, η Alibaba Pictures Group αγοράζει μερίδιο της Amblin Partners (στην οποία πρόεδρος είναι ο Spielberg).

Και ο στόχος; Ουσιαστικά η πλευρά της Alibaba θα λειτουργήσει ως μια «πύλη» έτσι ώστε οι αμερικανικές ταινίες της Amblin να φτάσουν και να εδραιωθούν στην τεράστια αγορά της Κίνας. Ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα υπάρξουν και συμπαραγωγές μεταξύ των δύο εταιριών και αυτές θα λανσαριστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, Spielberg και Ma έκαναν εκτενή συζήτηση για τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν σε ξενοδοχείο στο Πεκίνο. Εκεί μίλησαν για το πως θα πετύχουν τους κοινούς στόχους των δύο εταιριών, σε Ανατολή και Δύση, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

«Μπορούμε να κάνουμε συμπαραγωγές, μεταξύ των δύο εταιριών. Και να τις προωθήσουμε τόσο στην Κίνα, όσο και στην Αμερική» τόνισε ο Steven Spielberg.

Από την πλευρά του, ο Mr Alibaba είπε: «Δεν βλέπω καμιά διαφορά στην ανθρώπινη αξία, σε Δύση και Ανατολή. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Δύση μπορεί να πει καλύτερα την ιστορία, από ότι τα κινέζικα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =