αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για το It’s Possible: 66.522 μοναδικοί αναγνώστες και 155.532 προβολές σελίδας τον Αύγουστο

Ρεκόρ για το It’s Possible: 66.522 μοναδικοί αναγνώστες και 155.532 προβολές σελίδας τον Αύγουστο

Μπορεί τα ενημερωτικά sites παραδοσιακά να «πέφτουν» τον Αύγουστο, ωστόσο το It’s Possible ακολούθησε αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο που μόλις ολοκληρώθηκε, το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 66.522 μοναδικούς αναγνώστες και 155.532 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Μάλιστα, αυτός ήταν -από πλευράς επισκεψιμότητας- ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

Οι αριθμοί καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, στην κατάταξη του Alexa.com -την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται αυτή την στιγμή (1/9) στη θέση 2.163, σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Φαίνεται ότι αρκετοί αναγνώστες διάβαζαν ακόμα και από τις παραλίες. Αφού το 69,5% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners και όχι sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις. Αφού όπως έχουμε πει, το It’s Possible έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 2 =