αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσοι είναι οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα;

Πόσοι είναι οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα;

A woman checks the Facebook Inc. site on her smartphone whilst standing against an illuminated wall bearing the Facebook Inc. logo in this arranged photograph in London, U.K., on Wednesday, Dec. 23, 2015. Facebook Inc.s WhatsApp messaging service, with more than 100 million local users, is the most-used app in Brazil, according to an Ibope poll published on Dec. 15. Photographer: Chris Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images

Σε 4,7 εκατομμύρια ανέρχονται οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα, με τα 3,8 εκατομμύρια εξ αυτών να χρησιμοποιούν το εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Οι καθημερινά ενεργοί χρήστες ανέρχονται σε 3,9 εκατομμύρια με τη συντριπτική πλειονότητα, 3 εκατομμύρια χρήστες, να εισέρχεται στο Facebook μέσω της συσκευής κινητού τηλεφώνου.

Τα στοιχεία αυτά δεν δείχνουν μόνο τη δυναμική του μέσου αυτό καθαυτό, αλλά και την προοπτική που δημιουργεί για την προώθηση των επιχειρήσεων, κυρίως των μικρομεσαίων. Ακριβώς αυτό ήταν το αντικείμενο της εκδήλωσης με τίτλο «Boost your Business» που διοργανώθηκε από τη Facebook και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή, σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν επίσης δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Facebook, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο οι σελίδες των επιχειρήσεων στο εν λόγω μέσον ανέρχονται σε 60 εκατομμύρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =