αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως περνούν τα απογεύματα τους οι Mark Zuckerberg, Bill Gates και Richard Branson

Πως περνούν τα απογεύματα τους οι Mark Zuckerberg, Bill Gates και Richard Branson

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως μπορεί να περνούν τα απογεύματα τους οι μεγαλύτεροι επιχειρηματικοί leaders του κόσμου; Εντάξει, κάποιοι απλά συνεχίζουν τη δουλειά, μέχρι αργά το βράδυ. Στη συνέχεια κοιμούνται όλο λιγότερο γίνεται, έτσι ώστε να ξυπνήσουν το πρωί και να εργαστούν πάλι.

Τώρα όμως θα θα μιλήσουμε για αυτούς. Θα δούμε τι κάνουν οι διάσημοι επιχειρηματίες που επιλέγουν να «αποσυμπιεστούν» τα απογεύματα. Ακολουθώντας τις δικές τους συνήθειες. Πάμε να δούμε πως περνούν τα απογεύματα τους οι Mark Zuckerberg, Bill Gates και Richard Branson, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε αφιέρωμα του αμερικανικού inc.com.

Mark Zuckerberg

Ο ιδρυτής του Facebook δεν είναι σίγουρα από αυτούς που εργάζονται 24 ώρες την ημέρα, σε σταθερή βάση. Προτιμά να περνά τα απογεύματα με την οικογένεια του, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μαζί τους. Παρόλο που οι περισσότερες πληροφορίες λένε ότι ο Mr Facebook δεν πιστεύει σε κάποια θρησκεία, στην περασμένη ομιλία του στο Χάρβαρντ, είπε ότι κάθε βράδυ λέει στην μεγαλύτερη κόρη του την προσευχή “Mi Shebeirach” (εβραϊκής προέλευσης). Όπως είπε, είναι και η προσευχή που λέει ο ίδιος, όταν αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο challenge.

Richard Branson

«Να διασκεδάζετε» έχει τονίσει πολλές φορές ο Richard Branson απευθυνόμενος προς τους νέους επιχειρηματίες. Θεωρεί ότι η δουλειά από μόνη της δεν έχει αξία, αν δεν περνάς κάποιο χρόνο όπως εσύ θέλεις. Ο ίδιος φροντίζει κάθε ημέρα, πριν τις 11 το βράδυ, να διπνίζει με φίλους και οικογένεια. «Ιστορία διαμοιράζονται και ιδέες γεννιούνται» σημειώνει ο ιδρυτής της Virgin, αναφορικά με αυτές τις συναντήσεις.

Bill Gates

Αυτό το έχουμε ξανά πει. Ο ιδρυτής της Microsoft, έχει μια ιδιαίτερη συνήθεια κάθε απόγευμα ή βράδυ. Αμέσως μετά το δείπνο, πλένει ο ίδιος τα πιάτα. Ακόμα και αν προθυμοποιηθεί κάποιος άλλος να το κάνει. Είναι μια συνήθεια που τον βοηθά να αποσυμπιέζεται από την αγχωτική ημέρα του. Επίσης του αρέσει πολύ το διάβασμα βιβλίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + eighteen =