αρχικηVIRALΠως να φοράς το jean το καλοκαίρι χωρίς να ιδρώνεις. Δες μερικά σωτήρια tips

Πως να φοράς το jean το καλοκαίρι χωρίς να ιδρώνεις. Δες μερικά σωτήρια tips

Πασπαρτού παντελόνι μεν, ζόρικη επιλογή για το καλοκαίρι δε, στην περίπτωση πάντα που διαλέξεις το λάθος κομμάτι. Εκείνο που σε κρατούσε για παράδειγμα ζεστό τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα.

Επειδή λοιπόν όταν έξω κάνει ζέστη δεν φοριούνται όλα τα τζην παντελόνια που κρέμονται στη ντουλάπα σου, παρακάτω θα βρεις χρήσιμα tips, έτσι όπως τα διαβάσαμε στο Askmen.com, για να κάνεις τη σωστή denim επιλογή και να παραμείνεις δροσερός.

Προτίμησε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις

Εννοείται πως αποφεύγεις το μαύρο και επενδύεις σε τζην βαμμένα από το γκρι του πάγου μέχρι το κλασικό λευκό, που αποτελεί την πιο φωτεινή εκδοχή του τζην, την πιο καλοκαιρινή έκδοση του denim και ίσως την πιο επικίνδυνη απόχρωση. Μην κάνεις το λάθος και το συνδυάσεις με λευκό t-shirt, Κανόνας. Τρόφιμος ψυχιατρείου ή παγωτατζής, δεν έχει σημασία ποιος από τους δυο θα ‘θελες να είσαι, δεν ενδιαφέρει κανέναν, οπότε κράτα το για τον εαυτό σου.

Από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπημένους συνδυασμούς είναι να ταριάξεις ένα λευκό τζην παντελόνι με ένα γκρι ή μπλε t-shirt και ένα ζευγάρι sneakers, εσπαντρίγιες ή boat shoes.

Αλλά και τα σκισίματα

Σκισίματα στα γόνατα, στα πόδια, ακόμα και στο τελείωμά τους, όπου αντί για στρίφωμα, έχουν ξέφτια. Τα φθαρμένα ή αλλιώς τα τζην με σκισίματα, έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Ο λόγος αυτονόητος: βοηθούν το δέρμα να αναπνέει.

Προσοχή όμως στο εξής: Απόφυγε τον συνδυασμό έντονων ξεβαμμάτων και σκισιμάτων. Δείχνει «φθηνός».

Όπως επίσης και τα ανάλαφρα denim υφάσματα

Τα raw denim παντελόνια, που έχουν περάσει από ειδική μεταχείριση με το ύφασμά τους να είναι δύσκαμπτο, σκληρό και βαρύ δεν ενδείκνυνται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εν αντιθέσει, τα πετροπλυμένα τζην είναι πάντα πιο μαλακά και ελαστικά, προσφέροντας άνεση στην κίνηση, ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός σου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Και τέλος, τη dad γραμμή

Αυτή που έχει το dad denim, ελληνιστί το τζην του μπαμπά, που έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο fashion trend της χρονιάς. Πρόκειται για το denim παντελόνι που είναι συνήθως ανοιχτόχρωμο, έχει άνετη -πρόσεξε, όχι φαρδιά- γραμμή, στενεύει στο τελείωμα και τα μπατζάκια τότε γυρίζουν σε ρεβέρ, είτε μένουν έτσι όπως είναι. Συνδυάζεται ιδανικά με sneakers και πουκάμισο, το οποίο δεν ζώνεις μέσα στο παντελόνι και αφήνεις το πρώτο κουμπί ανοιχτό.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο στυλ τζην είναι αποκλειστικά και μόνο για casual χρήση. Επ’ ουδενί δεν επιλέγεις να το φορέσεις όταν η περίσταση επιβάλλει σακάκι και καλά παπούτσια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =