αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να κάνεις την ομάδα σου πιο παραγωγική: Ο επικεφαλής μιας ιστορικής digital media company αναλύει

Πως να κάνεις την ομάδα σου πιο παραγωγική: Ο επικεφαλής μιας ιστορικής digital media company αναλύει

Είναι δύσκολη υπόθεση να βρεις το πως μπορούν να συνεργαστούν με τον ιδανικό τρόπο, τα μέλη μιας business ομάδας. Πολλές γνώμες, πολλοί χαρακτήρες, πολλοί τρόποι δουλειάς. Αυτά συνήθως συνθέτουν το κλίμα σε ένα meeting. Υπάρχουν όμως tips που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό το ζήτημα.

Μερικές τέτοιες συμβουλές έχει να δώσει ο Matt Klinman. Ο ίδιος είναι επικεφαλής στον τομέα του βίντεο, στην ιστορική digital media company, The Onion. Η οποία λειτουργεί στις ΗΠΑ εδώ και 28 χρόνια και είναι γνωστή για τη σάτιρα της. Είναι δεδομένο, ότι ο Klinman έχει εργάζεται καθημερινά με μια ομάδα. Μιλώντας στο Fastcompany.com, παραθέτει 3 πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος, έτσι ώστε να κάνει πιο παραγωγική την ομάδα του.

1– Δώσε ελευθερία στην ομάδα: Ο Klinman ενθαρρύνει όλα τα μέλη της ομάδας να «πετούν» ιδέες στο τραπέζι ελέυθερα. Στη συνέχεια γίνεται συζήτηση και η ομάδα αποφασίζει τι δουλεύει και τι όχι. Έτσι οι εργαζόμενοι βγάζουν όλη τη δημιουργικότητα τους. Κάτι που λειτουργεί προς όφελος της εταιρίας, στο τέλος της ημέρας.

2– Να λειτουργούν όλοι σαν ένα: Ο ίδιος δεν στέκεται στις ατομικές επιτυχίες. Αυτό που έχει σημασία η ομάδα και το πως θα λειτουργούν όλοι συνολικά. «Κάνουμε το κάθε project μαζί. Κάθε ιδέα, κάθε σενάριο, κάθε σχέδιο, το κάνουμε όλοι μαζί. Και όταν αυτό βγαίνει έξω στο κοινό, δεν έχουμε ξεχωριστές υπογραφές. Στεκόμαστε σαν μια φωνή» λέει ο Klinman.

3– Φτιάξε ένα ασφαλές περιβάλλον: Η δυστυχία είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο «σκοτώνεται» η δημιουργικότητα. Η καλή δουλειά προέρχεται από ανθρώπους που δεν είναι στρεσαρισμένη και πανικοβλημένοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, και έτσι όλοι να ασχολούνται μόνο με τη δουλειά αυτή κάθε αυτή. Με καθαρό μυαλό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =