αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως μετέτρεψα την ζήλια μου, σε επαγγελματική επιτυχία»: Μια διαφορετική ανάλυση από τη success coach Emily Williams

«Πως μετέτρεψα την ζήλια μου, σε επαγγελματική επιτυχία»: Μια διαφορετική ανάλυση από τη success coach Emily Williams

Όταν ήταν περίπου 20 χρονών, η Emily Williams πήγαινε από δουλειά σε δουλεία, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και προοπτικές. Εργαζόταν ως barista στα Starbucks ή έκανε άλλες parti time δουλειές. Η ίδια είχε αποφοιτήσει με πολύ καλούς βαθμούς από το σχολείο και όπως παραδέχεται, εκείνη την περίοδο του «εργασιακού πειραματισμού», είχε προβληματιστεί έντονα.

Υπήρχαν φορές που έκανε «αποτοξίνωση» από τα social media, έτσι ώστε να μην βλέπει τους γνωστούς και φίλους της να πετυχαίνουν. Οι άλλοι έβρισκαν τις δουλειές που ονειρεύονταν, είχαν μεγάλους μισθούς, έκαναν ταξίδια. Ενώ η ίδια δεν είχε καταφέρει σχεδόν τίποτα. Βλέποντας αυτές τις εικόνες στα διαδικτυακά προφίλ, της γεννήθηκε το αίσθημα της ζήλιας, όπως λέει στο Business Insider.

Κι όμως, ήταν ακριβώς αυτό το πράγμα, που τελικά την ώθησε προς την επιτυχία. Σήμερα έχει ιδρύσει την εταιρία I Heart my Life, μέσω της οποία δίνει τις συμβουλές της σε ανθρώπους, αφού πλέον είναι μια success coach. Έχει ένα πολύ καλό εισόδημα- για την ακρίβεια είναι μια «seven-figure business owner», όπως σημειώνει το Business Insider. Και φυσικά έχει εκατοντάδες πελάτες που την εμπιστεύονται, ζητώντας την καθοδήγηση της.

«Η ζωή μου είναι καλύτερη από ότι είχα προβλέψει» τονίζει η Emily Williams.

Το σημαντικό στην ιστορία αυτή, είναι ότι η ίδια μιλά ανοιχτά για το αίσθημα της ζήλιας και το πως αυτό τη βοήθησε να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Η γνωστή businesswoman εξηγεί ότι όταν άρχιζε την επιχείρηση της πριν μερικά χρόνια, ήταν αρκετά επιφυλακτική. Ωστόσο, καθοδηγήθηκε από τα παραδείγματα άλλων επιτυχημένων γυναικών. Οι οποίες επίσης είχαν ξεκινήσει από το μηδέν. Σκέφτηκε, ότι αφού το έκαναν αυτές, μπορεί να το κάνει και η ίδια.

«Αν κάποιος κάνει κάτι το οποίο θα το ήθελες κι εσύ, αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό και για εσένα. Η ζήλια μπορεί να σε οδηγήσει στο επόμενο στάδιο», λέει η Williams. Η ίδια μιλά συχνά με άλλους επιχειρηματίες. Συζητούν για τα επιτεύγματα και τους στόχους που έχουν.

«Έχω ζηλέψει από τις ιστορίες επιτυχίας των άλλων» παραδέχεται η Williams, εξηγώντας ότι χρησιμοποίησε αυτό το συναίσθημα της για να πάει στο next level.

«Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ζήλια -όταν βλέπετε κάποιον επιτυχημένο άνθρωπο να μιλά σε μια συνέντευξη ή μια σκηνή-, μην προσπαθήσετε να σβήσετε αυτό το συναίσθημα. Αντίθετα, να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε μπορεί αυτό να φέρει. Η ζήλια, αν την χειριστείτε σωστά, μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ μεγάλη επιτυχία», καταλήγει η επιχειρηματίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + fourteen =