αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα μετατρέψεις το Instagram account σου σε μια «μηχανή χρημάτων»

Πως θα μετατρέψεις το Instagram account σου σε μια «μηχανή χρημάτων»

Το βλέπουμε να το κάνουν πολλοί άνθρωποι -κυρίως νεαρής ηλικίας- σε όλο τον κόσμο. Φτιάχνουν ένα προφίλ στο Instagram, ξεκινούν να ανεβάζουν υλικό, συγκεντρώνουν ένα κοινό που τους ακολουθεί, και στην συνέχεια χρησιμοποιούν την «επίδραση» που έχουν για να βγάλουν χρήματα. Κυρίως μέσα από συμφωνίες με διάφορα brands. Φυσικά όλη αυτή η διαδικασία μόνο απλή δεν είναι. Και τελικά, λίγοι από αυτούς που ξεκινούν καταφέρνουν να το κάνουν σε επαγγελματική βάση και να έχουν έσοδα.

Αλλά τελικά, πως μπορεί κάποιος να τα καταφέρει; Ποιες είναι, δηλαδή, οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να βγάλεις χρήματα από το Instagram; Το κορυφαίο business site Entrepreneur.com, παραθέτει 5 πρακτικά tips.

1# Το περιεχόμενο σου πρέπει να είναι εντυπωσιακό. Είναι τόσα τα posts που ανεβαίνουν στο Instagram, που δεν πρόκειται να ξεχωρίσεις να δημοσιεύεις «μέτριες» αναρτήσεις. Φρόντισε να ανεβάζεις εντυπωσιακό υλικό το οποίο θα αρέσει στους ακολούθους σου. Μια καλή φωτογραφική μηχανή ίσως σε βοηθήσει- μιας και η εικόνα κάνει την διαφορά εδώ.

2# Οι λεζάντες. Ναι, παίζουν και αυτές ρόλο. Βάλε την δημιουργικότητα και το χιούμορ σου να δουλέψουν. Αν γράφεις στα Αγγλικά, θα μπορέσεις να απευθυνθείς σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

3# Τα καλύτερα hashtags. Από την αρχή του Instagram, τα hashtags έπαιζαν τον ρόλο τους. Ανάλογα με το πεδίο σου, βρες τα καλύτερα από αυτά και χρησιμοποίησε τα. Θα κάνουν το μήνυμα σου να φτάσει πιο μακριά.

4# Αναρτήσεις «συνδεδεμένες» με πωλήσεις. Αν θέλεις να βγάλεις χρήματα, είναι βασικό να προωθείς κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μέσα από τις αναρτήσεις σου. Μην ξεχνάς να αναφέρεις ποια είναι αυτά που φαίνονται στην εκάστοτε φωτογραφία και ίσως να παραθέτεις και κάποιο Link για αγορές. Προσοχή: Μην το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται όλα τα posts σου να είναι σε μάρκετινγκ στιλ.

5# Αλληλεπίδρασε με τα hashtags. Αφού έχεις βρει τα πιο δημοφιλή hashtags στο πεδίο σου, κάνε κάτι ακόμα: Αλληλεπίδρασε με τις αναρτήσεις άλλων, που είναι κάτω από την «ομπρέλα» αυτών των hashtags. Έτσι θα σε δουν περισσότεροι χρήστες. Και θα αποκτήσεις ακολούθους με οργανικό τρόπο. Μεγαλύτερο κοινό- μεγαλύτερα έσοδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 13 =