αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα λειτουργούν οι συνδρομές στα Facebook Groups και πόσο θα κοστίζουν

Πως θα λειτουργούν οι συνδρομές στα Facebook Groups και πόσο θα κοστίζουν

Θυμάστε την υπόσχεση που έδινε κάποτε το Facebook; «Είναι δωρεάν και πάντα θα είναι». Ο τεχνολογικός κολοσσός δεν αθετεί εντελώς αυτή την υπόσχεση του. Όντως θα συνεχίσει να υπάρχει η δωρεάν version του FB. Ωστόσο, για πρώτη φορά βάζει στο παιχνίδι κάτι ακόμα: Τις συνδρομές. Στα FB Groups. Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές των FB Groups θα μπορούν να βάλουν συνδρομή στα μέλη τους, και σε αντάλλαγμα θα τους προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο ή ότι άλλο θέλουν.

Όπως εξηγεί η η εταιρία στην ανακοίνωση της, πολλοί διαχειριστές ομάδων αναζητούν τρόπους για να βγάλουν χρήματα από τις κοινότητες που έχουν δημιουργήσει. Μέχρι τώρα, κάποιοι από αυτούς κατάφερναν να βάζουν συνδρομές στα μέλη τους δημιουργώντας κάποιες «παράλληλες ομάδες» πέρα από τα FB Groups, και παρακολουθούσαν τις συνδρομές με άλλα digital εργαλεία εκτός FB.

Τώρα οι admins θα μπορούν να λαμβάνουν απευθείας τις συνδρομές, μέσα από το FB. Η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποια Groups, και σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε όλους.

Όπως εξηγεί το TechCrunch, αρχικά ο χρήστης θα πρέπει να είναι μέλος ενός μεγαλύτερου free group. Εκεί ο διαχειριστής θα μπορεί να καλεί τον εκάστοτε χρήστη να μπει σε ένα sub-group, στο οποίο θα υπάρχει συνδρομή, και αποκλειστικό περιεχόμενο. Όσο για το πόσο θα κοστίζει η συνδρομή; Από 4,99 ως 29,99 δολάρια τον μήνα. Από αυτά, το Facebook δεν θα εισπράττει κάτι. Τουλάχιστον έτσι λέει τώρα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =