αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα κάνεις το comeback μετά από μια εβδομάδα στην οποία τα έκανες όλα λάθος

Πως θα κάνεις το comeback μετά από μια εβδομάδα στην οποία τα έκανες όλα λάθος

Σε όλους έχεις συμβεί: Τα πράγματα να μην πάνε καλά στη δουλειά, και το ίδιο να γίνεται την επόμενη ημέρα, και την αμέσως επόμενη. Το αποτέλεσμα; Να πάει όλη η εβδομάδα στραβά.

Σίγουρα, αυτό είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά τη ψυχολογία. Όταν τίποτα δεν πάει καλά, είναι δύσκολο να δεις τα δεδομένα με ψυχραιμία και να πας παρακάτω. Το αμερικανικό The Muse, εστιάζει σε αυτό το κακό σενάριο. Και παραθέτει τις 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αν περάσεις μια εβδομάδα στην οποία… τα έκανες όλα λάθος. Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να κάνεις το μεγάλο comeback.

1- Δες όλα τα λάθη: Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πρέπει να δεις όλα τα λάθη σου, μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Ίσως δεν έκανες κάποια πράγματα όπως θα έπρεπε ή δεν τήρησες π.χ. κάποια deadlines. Είναι το πρώτο βήμα για να κάνεις το comeback. Σε αρκετές περιπτώσεις, είναι χρήσιμο να παραδεχτείς τα λάθη σου ανοιχτά μπροστά στην ομάδα και τους συνεργάτες σου.

2- Προσδιόρισε τα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά: Δες τα λάθη και τι υπάρχει πίσω από αυτά. Σίγουρα δεν έγινα εσκεμμένα. Τι πήγε στραβά; Δεν κατανόησες κάποιες καταστάσεις; Δεν ήσουν προσεκτικός στην εκτέλεση; Έτσι θα μπορέσεις να εργαστείς πιο σωστά στη συνέχεια.

3- Δημιούργησε ένα σχέδιο δράσης: Κάνε τα πλάνα σου, έτσι ώστε να διορθώσεις τα λάθη και να μπεις στον σωστό δρόμο. Τώρα γνωρίζεις τι δεν πήγε καλά. Μπορείς από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα να κινηθείς καλύτερα και να φέρεις μεγάλα αποτελέσματα. Μη ξεχνάς ότι η εμπειρία, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =