αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως θα κάνεις έναν άλλο άνθρωπο να σε αγαπήσει»: O bestseller συγγραφέας Simon Sinek τα εξηγεί όλα μέσα σε 1 λεπτό

«Πως θα κάνεις έναν άλλο άνθρωπο να σε αγαπήσει»: O bestseller συγγραφέας Simon Sinek τα εξηγεί όλα μέσα σε 1 λεπτό

Ενώ το θέμα μπορεί να μοιάζει αρκετά δύσκολο, ο Simon Sinek το κάνει να φαίνεται απλό. Ο bestseller συγγραφέας εξηγεί στο παρακάτω βίντεο το πως μπορείς να κάνεις έναν άνθρωπο να σε αγαπήσει. Είτε πρόκειται για έναν ερωτικό σύντροφο, είτε για μια φιλική επαφή. Κάπως έτσι, κατά αντιστοιχία, είναι τα πράγματα και στις επαγγελματικές σχέσεις.

O Sinek, περιγράφει απλές κινήσεις της καθημερινότητας που κάνουν τη διαφορά. «Θα σε αγαπήσει επειδή θα ξυπνήσεις το πρωί, και θα της πεις καλημέρα πριν τσεκάρεις το κινητό σου. Θα σε αγαπήσει επειδή όταν πας στο ψυγείο να πάρεις κάτι να πιεις, θα φέρεις και σε αυτήν κάτι να πιει χωρίς να ρωτήσεις», λέει ο γνωστός συγγραφέας. Και περιγράφει μια σειρά από τέτοιες κινήσεις που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με έναν άλλον άνθρωπο.

«Θα σε αγαπήσει γιατί όταν θα έχεις μια καταπληκτική ημέρα στην δουλειά, και αυτή θα έρθει στο σπίτι έχοντας περάσει μια χάλια ημέρα στην δουλειά, δεν θα πεις ‘ναι, ναι, αλλά άσε με να σου πω για την ημέρα μου’. Θα ακούσεις για την κακή ημέρα της, χωρίς να αναφερθείς καθόλου στην εκπληκτική ημέρα σου».

Simon Sinek – Consistency

Leadership guru Simon Sinek reveals the secret trait you need to make someone fall in love with you.Shorten your own path to success! Goalcast has partnered with 9 Spokes to bring you a free tool to help your business grow. Sign up for free here: https://goo.gl/9RrXm2

Gepostet von Goalcast am Montag, 23. April 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − twelve =