αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα βγάλεις χρήματα από το blog σου. Ένα γράφημα σε καθοδηγεί βήμα- βήμα

Πως θα βγάλεις χρήματα από το blog σου. Ένα γράφημα σε καθοδηγεί βήμα- βήμα

Πλέον μπορείς μέσα σε μια ημέρα να δημιουργήσει το δικό σου blog ή site, και να το βγάλεις στον ιντερνετικό αέρα. Αυτό φυσικά δεν αρκεί για να βγάλεις χρήματα από αυτό. Χρειάζεται ένα γενικότερο πλάνο. Εκεί ακριβώς εστιάζει το παρακάτω γράφημα, που εντοπίσαμε στο Pinterest.

Αξίζει να εστιάσουμε σε μερικά points. Είναι καταρχήν αν βρεις το περιεχόμενο στο οποίο θα εστιάζει το blog σου. Και να σιγουρευτείς ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να δημοσιεύσεις σε βάθος χρόνο. Για αυτό τον λόγο ίσως είναι χρήσιμο να φτιάξεις ένα «ημερολόγιο». Φρόντισε με αυτά΄που θα γράφεις, να λύνεις κάποιο πρόβλημα στην καθημερινότητα των χρηστών και να κάνεις την ζωή τους λίγο καλύτεροι. Έτσι θα σε ξεκινήσουν να σε διαβάζουν και θα σε αγαπήσουν σύντομα.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις social media που θα συνδέονται με το blog. TIP: Ίσως είναι καλό να τα φτιάξεις πριν καν βγει το blog στον ιντερνετικό αέρα- για να μαζέψεις κόσμο. Στο τέλος, αφού έχεις συγκεντρώσει ένα καλό κοινό, δες αν μπορείς να πουλήσεις υπηρεσίες, προϊόντα ή να κλείσεις συνεργασίες με διαφημιζόμενους.

https://i.pinimg.com/564x/b6/3c/29/b63c29319cfef4bae7a5a0acf58b7df2.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =