αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα βγάλεις έξτρα χρήματα αυτό το ΣΚ: Ο Gary Vaynerchuk παραθέτει τον απλό digital τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα βγάλεις έξτρα χρήματα αυτό το ΣΚ: Ο Gary Vaynerchuk παραθέτει τον απλό digital τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τα Σαββατοκύριακα σαν ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορούν να ξεκουραστούν, να πάνε εκδρομές, να δουν φίλους, να βγουν βόλτες, να δουν ταινίες ή σπορ. Όχι όμως όλοι. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary Vaynerchuk θεωρεί ότι τα ΣΚ, είναι η στιγμή για να βγάλεις έξτρα χρήματα.

Στο παρακάτω βίντεο παραθέτει τον απλό digital τρόπο. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο, στο να εντοπίσεις και να αγοράσεις διάφορα αντικείμενα ή γκάτζετ σε χαμηλές τιμές και στη συνέχεια να τα πουλάς σε πλατφόρμες όπως το eBay και το Amazon. Μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου. ‘Η ακόμα και από το γκαράζ σου, όπως λέει ο Gary Vaynerchuk. Μάλιστα, όπως εξηγεί, σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν από το Amazon, συγκριτικά με το eBay. Μπορείς να βρεις ένα καπέλο στο eBay με 10 δολάρια και να το πουλήσεις προς 13 δολάρια στο Amazon.

«Αν δεν ξέρεις το πως, πήγαινε στο Google και ψάξε ‘πως θα φτιάξω eBay account’ ή ‘πως θα φτιάξω Amazon account’», τονίζει ο διάσημος businessman.

How to Make Extra Money This weekend

Advice for people who want to make an extra buck .. who's making money this weekend?? ??

Posted by Gary Vaynerchuk on Freitag, 20. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + three =