αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα ανακαλύψεις αν κάποιος έχει γράψει κάτι για εσένα online (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως θα ανακαλύψεις αν κάποιος έχει γράψει κάτι για εσένα online (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί αν έχει γραφτεί κάτι για εσένα στο αχανές ίντερνετ; Ίσως ναι. Αλλά μάλλον η επόμενη ερώτηση είναι: Και πως μπορώ να το βρω; Υπάρχουν τρόπου. Πέρα από το κλασικό Googl-άρισμα, η marketing και tech γκουρού, Neil Patel, αναλύει στο παραπάνω σύντομο βίντεο τους τρόπους για να το πετύχεις.

Υπάρχουν συγκεκριμένες πλατφόρμες που μπορούν να σου δώσουν τα αποτελέσματα που θέλεις, σχεδόν… σε πραγματικό χρόνο. Το πρώτο site είναι το socialmention.com. Υπάρχει επίσης το mention.com, το οποίο είναι επί πληρωμή (έχει δωρεάν trial). Αλλά σου παρέχει καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης υπάρχει το Google Alerts -επίσης δωρεάν- που σε ειδοποιεί όταν γράφεται κάτι για εσένα ή την εταιρία σου.

Αν κάποιος γράψει κάτι θετικό για εσένα, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα θετικό σχόλιο και να πεις ένα ευχαριστώ. ‘Η δώσε του ένα δωρεάν προϊόν από αυτά που παράγεις. Έτσι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να σε προμοτάρει στο μέλλον.

Αν κάποιος γράψει κάτι αρνητικό για εσένα, μια καλή επιλογή είναι να μην απαντήσεις τίποτα. Μια ακόμα καλύτερη, είναι να απαντήσεις λέγοντας ότι εκτιμάς το feedback και θα προσπαθήσεις να βελτιωθείς στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + fifteen =