αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως η φωτογραφία και το μαγείρεμα, με βοηθούν να είμαι πετυχημένος»: Εξηγεί ο διάσημος επενδυτής Kevin O’Leary

«Πως η φωτογραφία και το μαγείρεμα, με βοηθούν να είμαι πετυχημένος»: Εξηγεί ο διάσημος επενδυτής Kevin O’Leary

Πολλοί πιστεύουν, ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με το πεδίο τους, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο διάσημος επενδυτής, Kevin O’Leary, παραθέτει μια εντελώς διαφορετική διάσταση. «Φωτογραφία, κιθάρα, filmaker, film editor, μαγείρεμα. Αγαπώ να κάνω όλα αυτά τα πράγματα, όταν έχω χρόνο», τονίζει.

«Στις επιχειρήσεις, χρειάζεσαι το ying and yang», εξηγεί ο ίδιος.

Με απλά λόγια, δεν αρκεί να είσαι μονοδιάστατος και να εργάζεσαι πάνω στη βασική δουλειά σου όλη την ημέρα, κάθε ημέρα. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο και στην δημιουργικότητα, κάνοντας άλλα πράγματα. Από τα οποία δεν βιοπορίζεσαι. Έτσι αυξάνεις συνολικά την δημιουργικότητα σου. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο έχεις επίσης την ελευθερία να κάνεις κινήσεις που πραγματικά θέλεις. Όπως πράττει ο Kevin O’Leary, στο πεδίο της φωτογραφίας για παράδειγμα.

Εδώ μπορούμε να βάλουμε και μια ακόμα παράμετρο: Αν κάποια από τα χόμπι σου, μπορούν να σου προσφέρουν και κάποια -μικρά έστω- παράλληλα εισοδήματα, τότε αυτομάτως μπορείς να κινείσαι πιο ελεύθερα σε όλες τις δουλειές σου. Γιατί δεν θα είσαι με την πλάτη στον τοίχο, αν κάτι πάει στραβά σε μια. Κάπως έτσι, θα κάνεις τις επιλογές που πραγματικά θες.

Kevin O'Leary breaks down why you need to devote time to creativity

Kevin O'Leary explains why devoting time to creativity will make you better at your job. http://cnb.cx/2C6512P

Posted by CNBC Make It on Mittwoch, 7. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 13 =