αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροχωρά το έργο του κολοσσού Wyndham στην πλατεία Καραΐσκάκη. Θα δημιουργηθούν 94 πολυτελείς σουίτες

Προχωρά το έργο του κολοσσού Wyndham στην πλατεία Καραΐσκάκη. Θα δημιουργηθούν 94 πολυτελείς σουίτες

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι εργασίες για την υλοποίηση της νέας επένδυσης της αμερικανικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Wyndham Hotel Group στην πλ. Καραϊσκάκη- τη δεύτερη κατά σειρά στην περιοχή μέσα σε δύο χρόνια. Το πρότζεκτ αφορά στη δημιουργία πολυτελούς συγκροτήματος με σουίτες, με το έργο να βρίσκεται ήδη σε κατασκευαστική φάση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το συγκρότημα θα ονομαστεί Wyndham Grand Residences & Suites.

Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τους επενδυτές 94 πολυτελείς σουίτες. Βρίσκεται επί της πλ. Καραϊσκάκη, στην οδό Αχιλλέως, καταλαμβάνοντας τους πάνω ορόφους του ακινήτου, στο ισόγειο του οποίο λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιίας Bread Factory.

Η επένδυση επελέγη να υλοποιηθεί ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (το ξενοδοχείο άνοιξε το Δεκέμβριο του 2016, στο κτίριο ιδιοκτησίας του ομίλου  Βιοχάλκο, όπου μέχρι το 2012 λειτουργούσε το Athens Imperial), η λειτουργία του οποίου σηματοδότησε την είσοδο της ελληνικής αλυσίδας στην ελληνική αγορά των ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επένδυση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην άνοιξη (ώστε να μην χαθεί η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου) και το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο, όπως έχει τεθεί στο χρονοδιάγραμμα των επενδυτών. Στην επένδυση συμμετέχει η εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων Zeus International, που έχει επίσης αναλάβει τη διαχείριση του Wyndham Grand Athens, αλλά και της μονάδας της Wyndham στο Λουτράκι (πρώην Poseidon Resort).

Η αμερικανική αλυσίδα, με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 8.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, έχει δηλώσει πως “ποντάρει” στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας και όπως  λένε οι πληροφορίες δεν αποκλείεται να είναι μεταξύ των ενδιαφερομένων και σε επικείμενους διαγωνισμούς για τη μίσθωση ξενοδοχείων στην πρωτεύουσα (πολύ πιθανόν να εκδηλώσει ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για το Esperia στην οδό Σταδίου).

Το τρίμηνο πάντως αναμένεται να είναι κομβικό για τη διεύρυνση της παρουσίας της Wyndham στην εγχώρια ξενοδοχειακή σκηνή, καθώς η αλυσίδα έχει προγραμματίσει μέσα στην άνοιξη τα εγκαίνια του Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα και του Ramada Attica Riviera στο Μάτι, και τα δύο με σήματα της Wyndham. Το Dolce Attica Riviera, δυναμικότητας 346 δωματίων, θα απευθύνεται κυρίως στο κομμάτι του συνεδριακού τουρισμού, ενώ αποτελεί το πρώτο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 7 =