αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πρεμιέρα» για την αναζήτηση μέντορα μέσω Linkedin. Και είναι με στιλ… Tinder

«Πρεμιέρα» για την αναζήτηση μέντορα μέσω Linkedin. Και είναι με στιλ… Tinder

Είσαι έτοιμος να αναζητήσεις τον μέντορα σου μέσω Linkedin; Τώρα όλα γίνονται πιο εύκολα. Αφού κάνει «πρεμιέρα» η νέα λειτουργία της πλατφόρμας, η οποία θα συνδέει αυτούς που ψάχνουν έναν μέντορα, με ανθρώπους που μπορούν να τους βοηθήσουν.

Είναι σαν το Tinder, μόνο που εδώ ψάχνεις μέντορες, όπως σημειώνει το αμερικανικό Entrepreneur.com. Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη. Εσύ δηλώνεις τι είδους συμβουλές ψάχνεις, και τις προτιμήσεις σου για τον μέντορα (π.χ. γεωγραφική περιοχή ή κάποιον πιο εργάζεται σε συγκεκριμένη βιομηχανία). Στη συνέχεια το Linkedin θα σου παραθέσει ανθρώπους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ζήτησες και μπορούν να σε βοηθήσουν. Φυσικά, για να μπει στην «αναζήτηση» ένας μέντορας, θα πρέπει να έχει προφίλ στην πλατφόρμα.

Αφού εντοπίσεις τον άνθρωπο που προτιμάς, θα πρέπει και οι δύο να δηλώσετε ότι «ταιριάζετε» και στη συνέχεια ξεκινά το chat. Πρόκειται πάντως για μια λειτουργία που δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα, με δεδομένο την μεγάλη βάση professional χρηστών που διαθέτει το Linkedin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =