αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Που πρέπει να εστιάζουν οι startuppers για να ανταγωνιστούν τις Amazon και eBay»: Εξηγεί μια ιδρύτρια fund

«Που πρέπει να εστιάζουν οι startuppers για να ανταγωνιστούν τις Amazon και eBay»: Εξηγεί μια ιδρύτρια fund

Πολλές συζητήσεις γίνονται για το πως μια μικρή startup μπορεί να αντέξει το ανταγωνισμό απέναντι σε τεχνολογικούς γίγαντες, όπως η Amazon και eBay. Την ώρα που οι «μεγάλοι» έχουν ένα σαφές πλεονέκτημα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε εμπειρία, φαίνεται ότι υπάρχει λύση και για τους «μικρούς».

Αυτή την άποψη έχει η Kristen Green, ιδρύτρια του Forerunner Ventures. Μια επενδυτική εταιρία, η οποία μάλιστα χρηματοδοτεί κυρίως startups σε αρχικό στάδιο. Όταν μιλάμε για το τι κάνει μια startup επιτυχημένη, η Green εστιάζει στην παροχή μιας ποιοτικής εμπειρίας.

«Τα περισσότερα πράγματα που θέλουν πλέον οι άνθρωποι, ήδη υπάρχουν. Και με εταιρίες όπως η Amazon και το eBay, θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα έχει χαμηλότερες τιμές από εσάς» σημειώνει η γνωστή businesswoman.

Εξηγεί όμως, το σημείο- κλειδί: «Αυτό που δουλεύει, είναι όταν μια επιχείρηση εστιάζει στο να παρέχει μια καταπληκτική εμπειρία στους πελάτες της. Αυτό σημαίνει μεγάλη προσοχή γύρο από το προϊόν μας, να σκεφτόμαστε πως πιθανότατα νιώθουν οι πελάτες όταν το προϊόν φτάνει σε αυτούς, ακόμα και το πως δείχνει το πακέτο- αν καταλήγει σε αυτούς μέσω ταχυδρομείου».

«Ψάχνω για εταιρίες που έχουν δημιουργηθεί για να κερδίσουν σε αυτά τα πεδία» υπογραμμίζει η Green. Η οποία δείχνει σίγουρα πρόθυμη να χρηματοδοτήσει τους «μικρούς», για να ανταγωνιστούν με κάθε δυνατό τρόπο τους «μεγάλους».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 14 =