αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοτέ δεν είναι αργά: Ο ιδρυτής των KFC είχε αμέτρητες αποτυχίες, έφτασε κοντά στην αυτοκτονία, αλλά στα 65 του έφτιαξε έναν κολοσσό

Ποτέ δεν είναι αργά: Ο ιδρυτής των KFC είχε αμέτρητες αποτυχίες, έφτασε κοντά στην αυτοκτονία, αλλά στα 65 του έφτιαξε έναν κολοσσό

Μια σειρά από αποτυχίες. Μέχρι την μεγάλη επιτυχία. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την ζωή του Colonel Sanders. Είναι ο ιδρυτής των διάσημων σήμερα KFC.

Όταν ήταν μόλις 5 ετών, ο πατέρας του πέθανε. Στα 16 του παράτησε το σχολείο, ενώ στα 17 του είχε ήδη αλλάξει 4 δουλειές. Παντρεύθηκε νωρίς, έκανε μια κόρη, στην συνέχεια χώρισε. Και είχε πολλές ακόμα επαγγελματικές αποτυχίες. Στα 65 του βγήκε στην σύνταξη. Και ήταν τόσο απογοητευμένος με την ζωή του, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Ενώ όμως άρχισε να γράφει την διαθήκη του, τελικά κατέληξε να γράψει όλα όσα θέλει να πετύχει στην ζωή του. Το καλύτερο που ήξερε να κάνει, είναι να μαγειρεύει. Και αυτό τον οδήγησε στο να δημιουργήσει το πιο διάσημο brand με κοτόπουλα στον κόσμο. Την KFC. Μέχρι τα 85 του είχε χτίσει μια αυτοκρατορία.

Δες όλη την ιστορία του Colonel Sanders στο παρακάτω ελληνικό βίντεο που δημιούργησε το Humans of Kalamata.

Colonel Sanders

Colonel Sanders απέτυχε 1009 φορές πριν καταφέρει να πουλήσει το πρώτο του κοτόπουλο!Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρα σου!

Gepostet von Humans of Kalamata am Freitag, 8. Juli 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + two =