αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοιοι «μεγάλοι της τεχνολογίας» θα είναι στην συνάντηση με τον Trump και ποιοι… έχουν άλλες δουλειές

Ποιοι «μεγάλοι της τεχνολογίας» θα είναι στην συνάντηση με τον Trump και ποιοι… έχουν άλλες δουλειές

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, με μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σε αυτό το meeting θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο CEO της Apple, Tim Cook, ο ιδρυτής της Google, Larry Page και η COO του Facebook, Sheryl Sandberg.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη, στο γνωστό Trump Tower που βρίσκεται στο Μανχάταν. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Recode.net, το παρών θα δώσουν αρκετοί «μεγάλη της τεχνολογίας». Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι: ο CEO της Microsoft Satya Nadella, o CEO της IBM Ginni Rometty, ο CEO της Intel Brian Krzanich και αυτός της Oracle, Safra Catz.

Δεν αποκυλίεται εκεί να βρεθεί και ο Mr Amazon, Jeff Bezos. Κάτι που θα έχει τη δική του σημασία, αφού προεκλογικά υπήρξε σκληρή κόντρα μεταξύ του ιδρυτή της Amazon και του Donald Trump. Με εκατέρωθεν «βέλη». Το σίγουρο είναι ότι ο Bezos έχει λάβει πρόσκληση για τη συνάντηση. Μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί.

Το δικό της ενδιαφέρον έχει και η λίστα με αυτούς που δεν θα παραστούν στη συνάντηση. Πρόκειται για πολύ μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας οι οποίοι είτε δεν έλαβαν καθόλου πρόσκληση, είτε έλαβαν πρόσκληση αλλά επικαλέστηκαν… φορτωμένο πρόγραμμα. Αυτοί είναι: Travis Kalanick (Uber), Brian Chesky (AirBnB), Reed Hastings (Netflix), Marc Benioff (Salesforce), Stewart Butterfield (Slack) και Drew Houston (DropBox). Επίσης, δεν θα παραστεί ο επιχειρηματίας και μεγαλοεπενδυτής, Mark Cuban, που επίσης είχε προεκλογική κόντρα με τον Donald Trump. Ερωτιματικό παραμένει η παρουσία ή όχι του ιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − two =