αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε το πρώτο iPhone με τιμή στα 550 δολάρια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε το πρώτο iPhone με τιμή στα 550 δολάρια

Σύμφωνα με το γνωστό για την εγκυρότητα της πλειοψηφίας των αναφορών του, Ming-Chi Kuo της KGI Securities, το iPhone των 6.1 ιντσών θα κυκλοφορήσει με τιμή 550 δολάρια ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone, θα έχουμε έκδοση που θα υποστηρίζει λειτουργία δύο καρτών sim.

Ίσως ήρθε η στιγμή για την οποία αρκετοί καταναλωτές φιλικά προσκείμενοι στην Apple θα νιώσουν περίεργα, βλέποντας την κυκλοφορία ενός dual-sim iPhone εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Επίσης γίνεται αναφορά για την τιμή του LCD iPhone των 6.1 ιντσών η οποία θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα για τα επίπεδα της Apple, με τιμή 550 δολάρια Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τον ίδιο αναλυτή, το συγκεκριμένο iPhone θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με μια κάρτα sim αλλά και με δύο, αναφέροντας πως η δεύτερη κάρτα sim θα είναι κανονική και όχι e-sim, ενώ η τιμή του dual-sim iPhone θα βρίσκεται 100 δολάρια υψηλότερα από αυτό με τη μια κάρτα sim, δηλαδή σε τιμή κοντά στα 650 δολάρια. Αναφορά γίνεται και στο κομμάτι των πωλήσεων του iPhone των 6.1 ιντσών, με το Ming-Chi Kuo να προβλέπει 100-120 εκατομμύρια πωλήσεις για το διάστημα μεταξύ Σεπτέμβρη 2018 και την κυκλοφορία των iPhone του 2019.

Επίσης, γίνεται αναφορά για την κυκλοφορία με υποστήριξη για δύο κάρτες sim και στο iPhone των 6.5 ιντσών, κάτι το οποίο δε θα γίνει για το iPhone των 5.8 ιντσών. Πρόκειται για κάτι αρκετά παράδοξο μιας και όχι μόνο η Apple δεν είχε κυκλοφορήσει συσκευή με δύο κάρτες sim αλλά είναι και κάτι το οποίο δεν πιστεύουν να υλοποιηθεί λόγω του ότι μπορεί να θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της εταιρείας.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 18 =