αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το S8 νωρίτερα από ότι αναμενόταν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το S8 νωρίτερα από ότι αναμενόταν

Δεν αποκλείεται το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S8 να γίνει διαθέσιμο νωρίτερα απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, σύμφωνα με το κορεάτικο The Investor, που επικαλείται πηγές του χώρου, οι οποίες ωστόσο δεν αποκαλύπτονται.

Αναλυτικότερα, πιθανολογείται ότι η συσκευή θα μπορούσε να καταλήξει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με πηγή του ίδιου μέσου, η Samsung να προχωρήσει σε κάποια επίσημη επίδειξη της επερχόμενης ναυαρχίδας της νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Οι σχετικές αναφορές αντιτίθενται σε παλαιότερες φήμες, που έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο διάθεσης της συσκευής τον Απρίλιο του 2017, όπως σχολιάζει το Pc Magazine.

Το The Investor επίσης υποστηρίζει ότι η κορεάτικη εταιρεία έχει θέσει υψηλότερους στόχους παραγωγής και πωλήσεων για το επόμενο high-end smartphone της, θέλοντας προφανώς να περιορίσει μέσω αυτού και τις απώλειες που υπέστη λόγω της απόσυρσης του Samsung Galaxy Note 7 από την αγορά πριν από μερικούς μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =