αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung είναι έτοιμη να λανσάρει το δικό της κοινωνικό δίκτυο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung είναι έτοιμη να λανσάρει το δικό της κοινωνικό δίκτυο

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τη Samsung να «χτίζει» το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών εξοπλίζοντας τις συσκευές της. Φήμες λένε τώρα ότι η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει στο MWC 2018 το δικό της social network app με την ονομασία Uhssup.

Γιατί όχι; Ύστερα από εφαρμογές όπως οι Samsung Pay, Samsung Pass και Samsung Cloud δεν είναι απίθανο οι Κορεάτες να θέλουν να δημιουργήσουν τη δική της εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τους κατόχους των συσκευών τους.

Σύμφωνα με το κορεάτικο site HeraldCorp, το Uhssup θα είναι ουσιαστικά μία location-based εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζουν την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο αλλά και να ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους.

Είναι το Uhssup η απάντηση της Samsung στις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook Messenger και το Twitter;

Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Αν η πληροφορία είναι ακριβής τότε δεν αποκλείεται να δούμε το λανσάρισμα του νέου app μαζί με τις ναυαρχίδες τις σειράς Galaxy, Galaxy S9 και Galaxy S9+ αυτήν την Κυριακή, στις 25 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 12 =