αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει το «οικονομικότερο iPad» που έχει βγάλει ποτέ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει το «οικονομικότερο iPad» που έχει βγάλει ποτέ

Η Apple φημίζεται για την υψηλή τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί και εφαρμόζει στα προϊόντα της εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, το επετειακό smartphone της εταιρείας, iPhone X, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με την τιμή των 1200 ευρώ (τουλάχιστον) που ζητάει από τους καταναλωτές.

Το Cupertino διαθέτει μια ευρεία γκάμα από tablets, ξεκινώντας με το iPad Mini 4ης γενιάς, προχωρώντας στο iPad 9.7 ιντσών και καταλήγοντας στα iPad Pro 10.5″ / 12.9″. Ο επίσημος ιστότοπος της Apple διαθέτει, ως φθηνότερο μοντέλο, το απλό iPad με χωρητικότητα 32GB στα 329 δολάρια. Ακολουθεί το iPad Mini με 399 δολάρια, ενώ φτάνουμε μέχρι τα 1150 δολάρια του iPad Pro 12.9 ιντσών, την έκδοση με 512GB ελεύθερο χώρο. Η αλήθεια είναι πως τα $329 είναι μια τσιμπημένη, αλλά σχετικά καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά, την ποιοτική κατασκευή και την συνολική απόδοση του iPad 9.7″.

Φαίνεται όμως πως ίσως γίνουμε μάρτυρες μιας από τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες η Apple κυκλοφορήσει νέο προϊόν, οικονομικότερο του προκατόχου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του digitimes.com, η Αμερικάνικη εταιρεία ενδέχεται να ανακοινώσει μια ανανεωμένη έκδοση iPad με μέγεθος οθόνης 9.7 ίντσες και φθηνότερη τιμή, 259 δολάρια. Η παρουσίαση του θα γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 και ουσιαστικά θα πρόκειται για το πιο προσιτό iPad που διατέθηκε ποτέ από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Μια πιθανή κυκλοφορία ενός Apple tablet στο προαναφερθέν εύρος τιμών θα μπορούσε να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που ερευνούν την αγορά μιας αξιόπιστης συσκευής και δεν θέλουν να καταβάλλουν ένα τεράστιο ποσό για αυτήν. Μπορεί οι πληροφορίες του digitimes.com να αποδειχθούν αναληθείς, αλλά αυτό θα το μάθουμε σε λίγους μήνες. Ελπίζουμε στην παρουσίαση ενός αξιόλογου και οικονομικού iPad.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 4 =