αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠαραγγελίες από σούπερ μάρκετ που έρχονται σε λίγες ώρες σπίτι, ρομπότ, ενέργεια και… αυγά στο Open Coffee Athens #88

Παραγγελίες από σούπερ μάρκετ που έρχονται σε λίγες ώρες σπίτι, ρομπότ, ενέργεια και… αυγά στο Open Coffee Athens #88

Για μια ακόμη φορά, το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γνωστό «στέκι», στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς. Εκεί έγινε χτες το Open Coffee Athens #88. Το It’s Possible βρέθηκε στο event, το οποίο είχε λίγο από όλα. Παραγγελίες από σούπερ μάρκετ που σου έρχονται μέσα σε λίγες ώρες στο σπίτι, ρομπότ, ενέργεια και… κάτι από αυγά.

Επί σκηνής είδαμε τον Τάκη Μαλαβέτα, ο οποίος είναι συνιδρυτής & CEO της Convibo. Μίας υπηρεσία εκπλήρωσης παραγγελιών σούπερ μάρκετ με παράδοση εντός λίγων ωρών, που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο.

Ο Αλέξανδρος Νικολακάκης παρουσίασε την MuseRobotics. Η MuseRobotics απευθύνεται σε εταιρίες ανάπτυξης ρομποτικών λύσεων, προσφέροντας hardware συνοδευόμενο από το ανάλογο software, με σκοπό την εύκολη, γρήγορη και οικονομική ανάπτυξη ενός νέου ρομποτικού συστήματος.

Ο Μιχάλης Αριέλ Αρβανίτης, serial entrepreneur και συνιδρυτής της Eggwave, παρουσίασε την εταιρία του που ξεκινά με χρηματοδότηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων από ισραηλινούς επενδυτές. Η εταιρεία κατασκευάζει βιομηχανικό σαρωτή αυγών υπό εκκόλαψη που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα ευρέως φάσματος για τον εντοπισμό μη-γόνιμων αυγών.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος συνιδρυτής & CEO της Intelen, παρουσίασε τη δική του επιχείρηση. Παρέχει σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών σε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και τους πελάτες τους, μετρώντας αυτή τη στιγμή πελάτες και συνεργασίες σε 7 χώρες, 35 εργαζομένους και 5 εκατομμύρια ευρώ αντληθέντα κεφάλαια.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο, ολόκληρο το Open Coffee Athens που πραγματοποιήθηκε χτες, 26 Μαΐου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − four =