αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε trends που δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για τους next generation επιχειρηματίες

Πέντε trends που δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για τους next generation επιχειρηματίες

Αν θέλετε να παραμείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, πρέπει συνεχώς να αναζητάτε καινοτομίες για να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο την επιχείρηση σας. Είναι πάντα καλό να δοκιμάζετε νέες ιδέες. Υπάρχουν πολλά τεχνολογικά trends αυτή τη στιγμή, που μπορούν να δώσουν σας δώσουν ένα πλεονέκτημα, αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Σίγουρα, δεν θα κάνουν όλα μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, αν καταφέρεις και εντοπίσεις τα εργαλεία εκείνα που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη ημέρα, τότε θα είσαι εσύ ο πρωτοπόρος στο πεδίο σου. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει 5 trends που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για τους νέους επιχειρηματίες.

1- Facebook bots: Αυτό είναι ένα hot θέμα τώρα. Τα bots εξελίσσονται όλο και περισσότερο, μαζί με την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης. Πολλές εταιρίες τα έχουν ενσωματώσει τα Facebook bots στις λειτουργίες τους. Βλέπουμε για παράδειγμα, να τα χρησιμοποιούν στα μηνύματα στις FB Pages τους. Πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι τα bots γενικότερα είναι μια τάση που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.

2- Business Texting: Μια τάση που εμφανίστηκε πριν πολλά χρόνια, χάθηκε για λίγο και τώρα την βλέπουμε να επανέρχεται δυναμικά. Ο μέσος άνθρωπος έχει μαζί το κινητό του, το 90% της ημέρες και ανταποκρίνεται πιο εύκολα σε μηνύματα παρά σε κλήσεις. Άρα αυτό που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να διατηρήσει επαφή με τους πελάτες της και να έχει μεγαλύτερα ποσοστά ανταπόκρισης, είναι τα γραπτά μηνύματα με οποιοδήποτε τρόπο.

3- Έξυπνος διαχωρισμός: Οι πελάτες σας δεν θέλουν να λαμβάνουν το ίδιο μήνυμα με όλους τους άλλους. Θέλουν συγκεκριμένα μηνύματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο έτσι ώστε να τους δείξετε ότι εστιάζετε στον κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά. Όπως σημειώνει το Entrepreneur.com, υπάρχουν πάροχοι υπηρεσιών που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την εξατομίκευση.

4- Επαναλαμβανόμενα έσοδα: Το μοντέλο του Netflix, έκανε πολλούς leaders να αλλάξουν την άποψη τους. Αντί δηλαδή να προσφέρουμε ένα προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή όσο περνά ο χρόνος, να το δίνουμε σε μικρότερη μηνιαία τιμή. Τα επαναλαμβανόμενα έσοδα είναι το κλειδί που μπορεί αν οδηγήσει σε ανάπτυξη.

5- Βίντεο: Φάνηκαν να χάνουν πόντους όταν εμφανίστηκαν τα podcasts. Όμως το Facebook Live, τα Instagram Stories και το Snapchat άλλαξαν τις ισορροπίες. Όσοι κινούνται έξυπνα, μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καλά βίντεο, με πολύ μικρό κόστος. Αν σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα, είναι καλό να επενδύσεις σε μερικά αξιοπρεπή εργαλεία, έτσι ώστε να παράγεις βίντεο τα οποία θα προβάλλονται σε πολλούς ανθρώπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + fifteen =