αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε σελίδες στο Facebook τις οποίες αξίζει να ακολουθείς για να λάβεις νέες γνώσεις (με διαφορετικό τρόπο)

Πέντε σελίδες στο Facebook τις οποίες αξίζει να ακολουθείς για να λάβεις νέες γνώσεις (με διαφορετικό τρόπο)

Στον αχανή κόσμο του ίντερνετ μπορείς να λάβεις νέες γνώσεις παντού. Είτε με σοβαρά ή επιστημονικά άρθρα, είτε ακόμα και από πιο σατιρικές πηγές, οι οποίες μέσα από τα έξυπνα αστεία, σου μαθαίνουν πράγματα που δεν ήξερες. Τώρα δεν θα μιλήσουμε για sites που μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις. Θα δούμε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο: 5 Facebook Pages, οι οποίες μπορούν -με διαφορετικό τρόπο η κάθε μια- να σου μάθουν διάφορα πράγματα.

Το It’s Possible δημιούργησε την σύντομη λίστα που θα δεις παρακάτω. Όλες οι σελίδες έχουν πάρα πολλούς ακολούθους. Φυσικά, σε αυτή θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν και πολλές άλλες FB Pages, μια και το υλικό που υπάρχει στο Facebook είναι ατελείωτο.

1# News from Science

H σελίδα συνδέεται με το γνωστό περιοδικό Science. Θα δεις posts που σχετίζονται με τη βιολογία, τη γενετική, την ιατρική, την εξέλιξη, τα ζώα, την αλλαγή του κλίματος, τη φυσική, το περιβάλλον, την αστρονομία και την πολιτική.

In the inhospitably dry Atacama Desert of Chile, a community of hardy bacteria can survive for more than a decade without water:

Posted by News from Science on Montag, 26. Februar 2018

2# Smarter Every Day

Διαχειριστής είναι ένας Engineer που έχει κερδίσει το «βραβείο του Engineer της χρονιάς», στο University of Alabama. Στόχος της Σελίδας ξεκάθαρος: «Να σας διδάξω κάτι νέο καθημερινά!».

New Video!Dominoes – HARDCORE Mode – Smarter Every Day 182https://www.youtube.com/watch?v=9hPIobthvHg

Posted by Smarter Every Day on Montag, 11. Dezember 2017

3# NASA

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για τα βήματα του ανθρώπου, σε ότι αφορά την εξερεύνηση του διαστήματος, πρέπει να ακολουθήσεις την NASA. Δημοσιεύει ωραία βίντεο και φωτογραφίες.

Did you know that the International Space Station is the third brightest object in the night sky? It’s easy to spot too! Find out when and where to look up: https://spotthestation.nasa.gov/

Posted by NASA – National Aeronautics and Space Administration on Sonntag, 25. Februar 2018

4# The Reading Room

Για του βιβλιοφάγους της παρέας. Μπορείς να δεις προτάσεις για διάφορα βιβλία, τις οποίες κάνουν influencers και Οργανισμοί από όλο τον κόσμο. Διαμοιράζεται και καλό περιεχόμενο.

This will be one interesting show 🙊

Posted by Bookstr on Mittwoch, 28. Februar 2018

5# Albert Einstein

Οκ, αυτή δεν είναι μια σελίδα μόνο για τον γνωστό επιστήμονα. Διαχειρίζεται από το The Hebrew University of Jerusalem. Και δημοσιεύει αρκετά επιστημονικά βίντεο. Αλλά και μερικά σε πιο «χαλαρό» κλίμα.

Einstein pancake art

Happy #PancakeDay, Einstein fans! Watching Dancakes making Einstein pancake art never gets old! ??

Posted by Albert Einstein on Dienstag, 27. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 16 =