αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι μέρη στα οποία μπορείς να βρεις καλές ιδέες (και ίσως δεν το περίμενες)

Έξι μέρη στα οποία μπορείς να βρεις καλές ιδέες (και ίσως δεν το περίμενες)

«Που βρίσκετε τις καλύτερες ιδέες- ιδιαίτερα τις περίεργες και απρόβλεπτες;». Αυτή την ερώτηση έκανε στο Twitter, ο συνιδρυτής της Stripe, Patrick Collison. O οποίος έχει δεκάδες χιλιάδες followers. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ξεκίνησε μαζί με τον αδερφό του από ένα μικρό χωρίο (με τους γονείς τους να κάνουν ειδική κατασκευή για να έχουν ίντερνετ), και κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι σε πολύ νεαρή ηλικία.

Τελικά, που υπάρχουν καλές ιδέες; Οι μη αναμενόμενες. Αυτές που μπορούν να σε οδηγήσουν στην μεγάλη επιτυχία. Στην ιντερνετική συζήτηση που έγινε κάτω από το post του Patrick Collison, προέκυψαν μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Διάβασμα παλαιών προβλέψεων για το μέλλον. Ο Patrick Collison προτείνει αυτό το βιβλίο.

Reddit. Το λέει και η ιδιότητα του. Είναι ένα site διαμοιρασμού πληροφοριών. Εκεί γίνονται ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από πολλούς χρήστες. Και κάπως έτσι, μπορείς να εντοπίσεις καθημερινά προβλήματα που έχουν, και να βρεις μια λύση.

Ταξίδια. Ειδικά στο εξωτερικό. Είναι αυτά που θα σου δώσουν εμπειρίες και θα σε οδηγήσουν σε καλές ιδέες. Τις οποίες μπορείς να βάλεις… στις αποσκευές σου.

Μίλα με «παράξενους» ανθρώπους. Είναι αυτοί που θα σου πουν μη αναμενόμενες ιδέες.

Ακολούθα «τυχαίους» ανθρώπους στο Twitter. Οκ, οι περισσότεροι ακολουθούν ανθρώπους που είναι στο πεδίο τους. Όμως ακολουθώντας ανθρώπους από άλλα πεδία, μπορείς να πάρεις μερικές καλές ιδέες.

Μίλα με καλλιτέχνες. Είναι κάτι που το προτείνουν αρκετοί γκουρού. Οι καλλιτέχνες έχουν μεγαλύτερη φαντασία από τους επιχειρηματίες. Αξιοποίησε την.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 9 =