αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Stephen Hawking θα ταξιδέψει στο διάστημα με το σκάφος του Richard Branson

Ο Stephen Hawking θα ταξιδέψει στο διάστημα με το σκάφος του Richard Branson

Ο Stephen Hawking θα πάει στο διάστημα! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα συμμετέχει στις αποστολές που σχεδιάσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Rirhard Branson. «Ποτέ δεν μπορούσα να ονειρευτώ ότι θα ταξιδέψω στο διάστημα. Αλλά ο Richard Branson μου προσέφερε μια θέση στο σκάφος της Virgin Galactic και είπα το ναι αμέσως» σημείωσε ο διάσημος αστροφυσικός. Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, στην εκπομπή «Good Morning Britain» εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και την ανυπομονησία του για αυτό το εγχείρημα.

Η διαστημική εταιρία του Branson, Virgin Galactic, εργάζεται σε φουλ ρυθμούς με στόχο να μεταφέρει ανθρώπους στο διάστημα για εμπορικούς σκοπούς. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σημειώνεται, ότι ο Richard Branson είχε αρχικά πει ότι θα μεταφέρει ανθρώπους στο διάστημα, το 2009. Τελικά, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Πλέον, ο ανταγωνισμός στο διάστημα… έχει ανάψει. Με άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες να ετοιμάζουν τις δικές τους προσπάθειες, όπως ο Elon Musk και ο Jeff Bezos. Μένει να δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και αν θα δούμε και σπουδαίες προσωπικότητες στο διάστημα, όπως ο Hawking.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =