αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Sonic επιστρέφει με συλλεκτική έκδοση- Τι θα περιλαμβάνει το «πακέτο»

Ο Sonic επιστρέφει με συλλεκτική έκδοση- Τι θα περιλαμβάνει το «πακέτο»

Το Sonic Mania, το παιχνίδι που ανακοινώθηκε μαζί με το Project Sonic 2017 το περασμένο καλοκαίρι, θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά και σε συλλεκτική έκδοση, όπως έγινε γνωστό από τη SEGA. Μάλιστα, οι προπαραγγελίες για την εν λόγω έκδοση έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ εντός της συλλεκτικής της συσκευασίας περιλαμβάνονται τα εξής: ένα cartridge με ένα χρυσό δακτυλίδι (σήμα κατατεθέν των Sonic τίτλων), ένα αγαλματίδιο 12 ιντσών για τον δημοφιλή μπλε σκαντζόχοιρο και μια μεταλλική, συλλεκτική κάρτα με κωδικό για το παιχνίδι (ψηφιακό αντίτυπο). Να σημειώσουμε επίσης, πως σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στο PlayStation Blog, η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά από το Amazon.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται από την ιαπωνική εταιρεία ως μια “καινούργια, κλασσική Sonic εμπειρία”, θα περιέχει τρεις χαρακτήρες διαθέσιμους προς επιλογή, αφού το μπλε τρεχαντήρι πλαισιώνουν οι Tails και Knuckles.

Όπως τονίζει το Gameover.gr, ο τίτλος περιλαμβάνει νέα επίπεδα και re-imagined κλασσικές πίστες από την 25ετή παρουσία του δημοφιλούς χαρακτήρα της SEGA στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ έχει αναπτυχθεί από την ιαπωνική εταιρεία σε συνεργασία με τους Christian Whitehead, Headcannon και PagodaWest Games. Το Sonic Mania αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One την άνοιξη του 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =