αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Mark Zuckerberg ρώτησε τον Bill Gates για το ποια συμβουλή θα έδινε, αν γύρναγε τον χρόνο πίσω

Ο Mark Zuckerberg ρώτησε τον Bill Gates για το ποια συμβουλή θα έδινε, αν γύρναγε τον χρόνο πίσω

Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πως συμπεριφέρονται μεταξύ τους, οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Μια τέτοια στιγμή είχαμε πριν λίγες ημέρες, στη Νέα Υόρκη. Εκεί μίλησε ο Bill Gates και η γυναίκα του Melinda. Σε κάποια στιγμή του event, έκανε την εμφάνιση του, μέσω του Facebook Live στο οποίο μεταδίδονταν η εκδήλωση, ο Mark Zuckerberg.

Δύο κορυφαίοι επιχειρηματίες και πολύ πλούσιοι άνθρωποι… μαζί στην ίδια συζήτηση. Ο Zuckerberg ρώτησε τον Gates και την γυναίκα του μια ενδιαφέρουσα ερώτηση, από την οποία μπορεί κάποιος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

«Αν γυρνούσατε πίσω το χρόνο και έπρεπε να δώσετε μια συμβουλή σε έναν φίλο ποια θα ήταν;», είπε ο Zuckerberg.

Με την άλλη πλευρά να απαντά ανοιχτά. Ο Bill Gates είπε ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη εξυπνάδας στον κόσμο, και αυτό είναι κάτι που θα ήθελε να το έχει ανακαλύψει νωρίτερα. «Ήμουν τόσο αφελής που πίστευα πως αν κάποιος είχε υψηλό IQ θα μπορούσε να είναι καλός σε όλα και η ιδέα του να συνδυάζεις όλες τις δυνατότητες μαζί πάντα με ενθουσίαζε», είπε ο Gates.

Με την Melinda να απαντά από τη μεριά της: ««Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Πιθανότατα να γνωρίζετε περισσότερα από όσα νομίζετε». Μια συμβουλή προς όλους τους νέους.

When Lin-Manuel Miranda agreed to join Bill and me for a conversation about why we think the world is getting better—well, let’s just say we couldn’t throw away our shot. Join us for a live discussion, and comment below with your questions.

Posted by Melinda Gates on Dienstag, 13. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =