αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Jack Dorsey ρωτά τι θέλεις να αλλάξει στο Twitter το 2017

Ο Jack Dorsey ρωτά τι θέλεις να αλλάξει στο Twitter το 2017

Τον λόγο στο κοινό φαίνεται πως δίνουν οι tech leaders. Ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, με tweet του ρωτά τους χρήστες για το τι θα θέλανε να αλλάξει ή να βελτιωθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα μέσα στο 2017. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο συνιδρυτής της Airbnb, Brian Chesky.

Όπως είναι λογικό, μόλις ανέβηκε το εν λόγω tweet πολλοί χρήστες έσπευσαν να κάνουν τις προτάσεις τους. Αρκετές από αυτές, ήταν μάλιστα αρκετά εύστοχες. Οι TOP-3 βελτιώσεις που προτάθηκαν περισσότερο: Edit button για τα tweets, bookmark button και καλύτερα reporting options για το μπούλινγκ.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Jack Dorsey και η ομάδα του, φαίνεται να σκέφτονται να εφαρμόσουν και τις 3 αλλαγές. Οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν κατά πολύ το Twitter.

screen_shot_2016_12_29_at_11-39-56_amΟ Mr Twitter άνοιξε μάλιστα ιντερνετικό διάλογο με τους χρήστες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πρόταση για το edit button, το οποίο θα σου επιτρέπει να κάνεις διορθώσεις σε «τιτιβίσματα» που έχεις ήδη ανεβάσει, είπε: «Ναι, το σκεφτόμαστε πολύ».

Σε κάθε περίπτωση, είναι θετικό ότι μεγάλες προσωπικότητες της τεχνολογίας κάνουν άνοιγμα στους απλούς χρήστες. Παίρνουν το feedback και προχωρούν στις ανάλογες κινήσεις. Δεν διστάζουν να συζητήσουν (έστω και ιντερνετικά) με τους ανθρώπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =