αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Elon Musk δημοσίευσε νέο βίντεο από τα υπόγεια τούνελ του (και προειδοποιεί για ναυτίες)

Ο Elon Musk δημοσίευσε νέο βίντεο από τα υπόγεια τούνελ του (και προειδοποιεί για ναυτίες)

Όλο και πιο κοντά. Το project του Elon Musk, για το οποίο πολλοί πίστευαν ότι κάνει χιούμορ, παίρνει σάρκα και οστά. Μιλάμε φυσικά για τα υπόγεια τούνελ που δημιουργεί ο γνωστός επιχειρηματίας, με στόχο να καταπολεμήσει το μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Σε αυτούς τους υπόγειους αυτοκινητοδρόμους, τα αυτοκίνητα θα μπορούν να κινούνται με ταχύτητες 200 χιλιομέτρων ανά ώρα. Τώρα, ο Elon Musk ανέβασε στο Instagram νέο βίντεο, που δείχνει το πως ακριβώς θα λειτουργεί ο όλος μηχανισμός. Και μάλιστα ο ίδιος… προειδοποιεί για ναυτία σε όσους παρακολουθούν.

Σημειώνεται, ότι το domain BoringCompany.com, έχει ήδη κατοχυρωθεί από τον Musk. Αφού έτσι θα λέγεται η νέα εταιρία του. Επίσης, ο γνωστός businessman έχει αναθέσει στον senior engineer της SpaceX, Steve Davis, την οργάνωση και εποπτεία του project. Όπως έχει τονίσει ο Musk, η Boring Company θα είναι εντελώς ανεξάρτητη από τις Tesla και SpaceX.

Έχει. ξεκινήσει να σκάβεται η πρώτη σήραγγα, με σημείο εκκίνησης το πάρκινγκ των γραφείων της SpaceX. Διευθυντής του λεγόμενου «demo tunnel» (εκεί θα γίνουν και οι πρώτες δοκιμές) έχει αναλάβει ο Shane Yanagisawa, ο οποίος έχει 25ετη εμπειρία σε έργα τέτοιου είδους. Την ίδια ώρα, ο Musk κανονίζει τις απαιτούμενες διαδικασίες έτσι ώστε να λάβει άδεια για σκάψιμο και πέρα από το οικόπεδο που του ανήκει στην περιοχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =