αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Donald Trump καλεί σε συνάντηση τους γίγαντες της τεχνολογίας

Ο Donald Trump καλεί σε συνάντηση τους γίγαντες της τεχνολογίας

O επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, έχει εκφράσει κατά καιρούς διάφορες απόψεις γύρω από την αγορά της τεχνολογίας, ωστόσο πλέον αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να δει καλύτερα το τι συμβαίνει στις κορυφαίες εταιρείες που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα του (και καθορίζουν -μεταξύ άλλων- τις εξελίξεις).

Έτσι, όπως αναφέρει σε χαρακτηριστικό της δημοσίευμα η USA Today, ο Trump κάλεσε σε συνάντηση ανθρώπους από όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας, όπως η Google, η Microsoft, το Facebook, η Amazon και άλλες.

Όπως αναφέρει το Pc Magazine, έχει δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα τον αντιμετωπίσουν και τα στελέχη όλων των κολοσσών, καθώς ήδη ο νέος Πρόεδρος έχει ανοίξει μέτωπα με αρκετούς, όπως η Apple, την οποία κατηγόρησε πως κατασκευάζει τα iPhone εκτός χώρας.

Άλλοι πάντως, όπως ο Mark Zuckerberg και ο Zeff Bezos, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με τον Donald Trump. Σημειώνεται, ότι κατά την προεκλογική περίοδο ο Trump είχε ανοίξει κόντρα και με τον Jeff Bezos, ωστόσο στην συνέχεια φάνηκε να πέφτουν οι τόνοι. Μένει να δούμε αν η συνάντηση αυτή θα βγάλει κάτι ή αν απλά θα γίνει για μια πρώτη γνωριμία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =