αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO του Linkedin αποκαλύπτει τις 4 πρακτικές που τον βοήθησαν να αναπτυχθεί ως leader (BINTEO)

Ο CEO του Linkedin αποκαλύπτει τις 4 πρακτικές που τον βοήθησαν να αναπτυχθεί ως leader (BINTEO)

Τις δικές του πρακτικές που τον βοήθησαν να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο leader, παρέθεσαι ο Jeff Weiner, μιλώντας στο CNBC. Όπως εξήγησε ο CEO του Linkedin, εφάρμοσε 4 πρακτικές. Είναι καταρχήν σημαντικό, να έχεις μια ρουτίνα που σου ταιριάζει. Και την οποία εφαρμόζεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

«Όταν ξέρω τι να περιμένω για το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, είναι πιο εύκολο να διαχειριστώ τα σημαντικά πράγματα», λέει.

Aφήνει πάντα κενά 90 λεπτά στο πρόγραμμα του. Κάθε ημέρα. Είναι ένας «buffer time» όπως τον ονομάζει. Μέσα σε αυτά τα λεπτά μπορεί να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης, να κάνει κάποια μη προγραμματισμένα meetings και γενικότερα να κάνει πράγματα που δεν βρίσκονται μέσα στο κανονικό πρόγραμμα του. Είναι σαν μια «χρονική ανάσα» μέσα σε ένα φορτωμένο πρόγραμμα.

Ο ίδιος δίνει και μια συμβουλή για τους startuppers. Όπως λέει πρέπει να είσαι ένας problem solver για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις μαζί. Ενώ παράλληλα ως leader θα κάνεις κοουτσάρισμα στα μέλη της ομάδας που το χρειάζονται. Δες όλη την ανάλυση του Weiner παρακάτω.

LinkedIn CEO Jeff Weiner: 4 simple practices helped him grow as a leader

Why LinkedIn CEO Jeff Weiner leaves 90 minutes of his schedule empty every day.

Gepostet von CNBC Make It am Freitag, 24. August 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + nine =