αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Στέλιος Σκλαβενίτης είχε πάρει την απόφαση για το «Ποτέ την Κυριακή» μετά από την ατάκα ενός μικρού παιδιού

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης είχε πάρει την απόφαση για το «Ποτέ την Κυριακή» μετά από την ατάκα ενός μικρού παιδιού

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της γνωστής αλυσίδας, ενώ ήταν και αυτός που έβαλε πρώτος στο τραπέζι το μη άνοιγμα στις Κυριακές, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ανταγωνιστές λειτουργούν κανονικά στις Κυριακές που ο νόμος τους αφήνει το ελεύθερο.

Πως έφτασε όμως ο Στέλιος Σκλαβενίτης σε αυτή την απόφαση; Την απάντηση έδωσε ένας στενός συνεργάτης του. Ο οποίος στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη παρέθεσε μια άγνωστη ιστορία:

«Ο Στέλιος βρισκόταν σε συζητήσεις για το αν πρέπει να ανοίγουμε κι εμείς ή όχι. Βγαίνοντας από το γραφείο του, άκουσε τον γιο μιας υπαλλήλου να της λέει: ‘γιατί μαμά λες ότι είναι καλό αφεντικό ο Σκλαβενίτης; Αφού την Κυριακή δεν θα ‘σαι σπίτι μας!’. Του πήρε μόλις ένα λεπτό να επεξεργαστεί αυτό που μόλις είχε ακούσει από τον μικρούλη. ‘Δεν ανοίγουμε!’ ήταν η τελική του απόφαση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eighteen =