αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κοζάνη ως businessman. Και έγινε αντιληπτός από θαυμάστριες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κοζάνη ως businessman. Και έγινε αντιληπτός από θαυμάστριες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κοζάνη βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς με την ιδιότητα του επενδυτή. Ο γνωστός τραγουδιστής και η γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη, στο πλαίσιο, ενός επαγγελματικού ραντεβού που έχει να κάνει με επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή, έφαγαν στο εστιατόριο Strada» κι αποχώρησαν, από αυτό, λίγο μετά τις 16:20.

Αναχωρώντας από το εστιατόριο έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής και από «ρουβίτσες» που έσπευσαν για μία selfie με τον Σάκη.

Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για τον συγκεκριμένο τομέα.

Η παρουσία του άλλωστε σε ημερίδα στα Γιάννινα, πριν μερικές ημέρες, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα πλάνα του είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μπορεί να προβάλλονται ως μία σημαντική εναλλακτική πηγή, συνήθως όμως συνοδεύονται και από κοινωνικές αντιδράσεις.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =