αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο ρόλος της ισορροπίας στη ζωή μας»: Εξηγεί ο CEO της μεγαλύτερης διαφημιστικής εταιρίας στον κόσμο

«Ο ρόλος της ισορροπίας στη ζωή μας»: Εξηγεί ο CEO της μεγαλύτερης διαφημιστικής εταιρίας στον κόσμο

Ο Sir Martin Sorrell είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της διαφήμισης. Αυτή τη στιγμή, κατέχει τη θέση του CEO στην WPP, τη μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία στον πλανήτη.

Και ενώ κάποιος θα περίμενε, ότι ένας τέτοιος άνθρωπος θα ζει και θα αναπνέει για τη δουλειά του, τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Όπως εξηγεί ο ίδιος, η ισορροπία μεταξύ της καριέρας, της οικογένειας και της προσφοράς στην κοινωνία, είναι κομβικής σημασίας.

Βέβαια, όπως παραδέχτηκε ο Sorrell μιλώντας στο CNBC, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για κάποιον που ασχολείται με την επιχειρηματικότητα στην εποχή μας. Χρειάζεται πολλές φορές να είσαι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο.

«Οι δουλειές δεν έρχονται μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Έρχονται το Σάββατο, τα Χριστούγεννα ή όποτε είναι να έρθουν» λέει ο γνωστός businessman.

Πρέπει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος στο Wifi. Όλα αυτά όμως, δεν σου αφήνουν χρόνο για εσένα. Δεν σου αφήνουν χρόνο ούτε απλά για να σκεφτείς. Κάτι που είναι επίσης σημαντικό. «Ο χρόνος για να σκεφτώ είναι πραγματικά σημαντικός. Κάτι το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα ίσχυες στιγμές και απεμπλοκή από την επιχείρηση» λέει ο Sorrel. Τι κάνει ο ίδιος; Ξεκλέβει λίγο χρόνο για να ηρεμεί, κατά την διάρκεια των πτήσεων. Και έτσι βάζει σε μια σειρά το πλάνο του και αναπτύσσει τις δουλειές του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =