αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πρώην CEO της Interamerican μπαίνει στην μετοχική σύνθεση της ελληνικής startup Vitabroad

Ο πρώην CEO της Interamerican μπαίνει στην μετοχική σύνθεση της ελληνικής startup Vitabroad

Η Vitabroad | Health Tourism in Greece ανακοινώνει την είσοδο του Γιώργου Κώτσαλου, ως στρατηγικού εταίρου, στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ως ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη της Vitabroad, δεδομένου ότι ο νέος συμμέτοχος αναμένεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία ιδεών και πρωτοβουλιών στον τομέα που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η εμπειρία του κ. Κώτσαλου -επί δωδεκαετία Διευθύνοντος Συμβούλου της Interamerican- σε καινοτόμους για την ελληνική ασφαλιστική αγορά δραστηριότητες στην υγεία, που τροφοδοτείται από την προηγμένη τεχνογνωσία και ηγετική θέση πανευρωπαϊκά της Achmea -μητρικής της Interamerican- στις ασφαλίσεις υγείας, θα ενισχύσει τη δυναμική της Vitabroad στον υποσχόμενο για τη χώρα μας τομέα του ιατρικού τουρισμού.

Ο Γιώργος Κώτσαλος

Η Vitabroad | Health Tourism in Greece δραστηριοποιείται κατ’ αποκλειστικότητα στον ιατρικό τουρισμό, παρέχοντας υπηρεσίες σε ασθενείς του εξωτερικού που ταξιδεύουν στην Ελλάδα για ιατρικούς λόγους. Η εταιρεία συστάθηκε στα τέλη του 2014 από την Κατερίνα Εξακουστίδου και τον Άκη Πανταζή και έκανε τα πρώτα της βήματα με την αμέριστη υποστήριξη του Orange Grove, πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας για την προώθηση νεοφυών επιχειρήσεων, αποτελώντας, πλέον, μία από τις πιο ώριμες και προχωρημένες start ups της θερμοκοιτίδας. Η Vitabroad -που υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες το πρώτο εξάμηνο του 2015- εξυπηρετεί κυρίως περιστατικά ασθενών αισθητικής χειρουργικής, οδοντιατρικής, εξωσωματικής γονιμοποίησης, οφθαλμολογίας και ψυχικής υγείας. Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, συμβατικού και εναλλακτικού τουρισμού σε όλη τη χώρα, εφαρμόζει και αναπτύσσει με επιτυχία ένα φιλόδοξο σχέδιο προσέλκυσης διεθνών ασθενών, με γνώμονα την ποιότητα υπηρεσιών υγείας και τις σχετικές ανάγκες των πελατών της.

Δεδομένου ότι η χώρα αποτελεί έναν νέο προορισμό στην παγκόσμια βιομηχανία του ιατρικού τουρισμού, η παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών τουρισμού και υγείας μέσω μίας εταιρείας facilitator είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του κλάδου σε σταθερές βάσεις. Η Vitabroad είναι προσανατολισμένη στην ανάδειξη και αναγνώριση της Ελλάδος σε έναν από τους κορυφαίους ιατρικούς προορισμούς παγκοσμίως, με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Η συνεργασία των δύο μερών -της Vitabroad και του Γιώργου Κώτσαλου- συνδυάζει υποδειγματικά τη συμπληρωματική σχέση καινοτομίας και κύρους στον τομέα της υγείας και έχει ως στόχο να προσφέρει την επιλογής της Ελλάδος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς από το εξωτερικό ως μία ασφαλή, οικονομική και ποιοτική λύση. Επισημαίνεται ότι ο ιατρικός τουρισμός αποτελεί διεθνώς μία δυναμικά αναπτυσσόμενη βιομηχανία, με σημαντική την εμπλοκή των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =