αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ «πατέρας του Android» αποκάλυψε (σχεδόν) το κινητό που ετοιμάζει

Ο «πατέρας του Android» αποκάλυψε (σχεδόν) το κινητό που ετοιμάζει

Ήδη από τον Ιανουάριο είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του Andy Rubin, συν-δημιουργού του λειτουργικού συστήματος Android, να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου high-end smartphone με ελάχιστα περιθώρια οθόνης.

Ο Andy Rubin υπήρξε εκ των δημιουργών του Android και όταν αυτό αποκτήθηκε από την Google ο Rubin διετέλεσε επικεφαλής του συγκεκριμένου τομέα μέχρι το 2013. Από την Google αποχώρησε το 2014 ενώ πρόσφατα δημιούργησε μία νέα εταιρεία με την ονομασία Essential Products.

Την εικόνα της πρώτης συσκευής της Essential ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ίδιος ο Rubin δηλώνοντας «ενθουσιασμένος με το πώς διαμορφώνεται η νέα συσκευή» αλλά και «ανυπόμονος η νέα συσκευή να φτάσει στα χέρια περισσότερων ανθρώπων».

Εκτός της εικόνας δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το νέο smartphone, ωστόσο η ανάρτηση ήταν αρκετή να δημιουργήσει αρκετό «θόρυβο». Στην εικόνα δεν φαίνεται ολόκληρη η συσκευή, μόνο ένα μέρος της, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει ακολουθηθεί η σχεδιαστική φιλοσοφία των ελαχιστοποιημένων περιθωρίων οθόνης. Αν και από την οθόνη φαίνεται ένα μικρό τμήμα της, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η πρώτη συσκευή της Essential θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, αν πιστέψουμε τα αρχικά δημοσιεύματα σχετικά με τις προθέσεις του Andy Rubin, η νέα συσκευή αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της εντός των επόμενων μηνών, άρα πολύ πιθανό αυτή η ανάρτηση να είναι το έναυσμα για σειρά «διαρροών» που θα ακολουθήσουν σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Έως τώρα οι φήμες κάνουν λόγω για οθόνη με ευαισθησία πίεσης (στα πρότυπα του iPhone) ενώ στην κατασκευή του φημολογείται ότι θα χρησιμοποιηθούν κεραμικά υλικά και μέταλλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 5 =