αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ νέος νόμος, οι… υπάλληλοι ταξιτζίδες και το Taxibeat: Ο Νίκος Δρανδάκης εξηγεί μέσα σε ένα FB Post τα δεδομένα

Ο νέος νόμος, οι… υπάλληλοι ταξιτζίδες και το Taxibeat: Ο Νίκος Δρανδάκης εξηγεί μέσα σε ένα FB Post τα δεδομένα

Με ένα νέο post του στην σελίδα του στο Facebook, ο ιδρυτής του Taxibeat (πλέον The Beat App), Νίκος Δρανδάκης, αναλύει το πως έχουν τα δεδομένα, σε σχέση με το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση και το οποίο επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία παρόμοιων εφαρμογών.

«Είναι προφανές ότι προσπαθεί να μετατρέψει την The BEAT App από μια υπηρεσία διαμεσολάβησης ανάμεσα στον ελεύθερο επαγγελματία ταξιτζή και τους πελάτες του, σε μια εταιρεία που “παρέχει μεταφορικό έργο”», σημειώνει ο Νίκος Δρανδάκης.

Και συμπληρώνει: «Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιο πρόβλημα λύνει αυτή η αλλαγή, αλλά φαντάζομαι αυτό δεν θα απαντηθεί ποτέ. Το δεύτερο πρόβλημα είναι να δούμε αν έχει την οποιαδήποτε λογική βάση μια τέτοια αλλαγή. Μια εταιρεία που παρέχει “μεταφορικό έργο” συνήθως το παρέχει 1. με κάποια οχήματα, 2. με κάποιους οδηγούς, και 3. εισπράτοντας ένα οικονομικό τίμημα για το μεταφορικό έργο που παρέχει».

Ενώ στη συνέχεια αναλύει το πως ακριβώς λειτουργεί η The Beat App και πως όλα αυτά θα… κουμπώσουν με τον νέο νόμο. Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του επιχειρηματία παρακάτω.

Ωραία, το ΝΕΑ βρήκαν το επίμαχο νομοσχέδιο για τις μεταφορές (εκτός κι αν διαψευσθεί) οπότε μπορούμε να σχολιάσουμε λίγο…

Posted by Nick Drandakis on Donnerstag, 28. September 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 17 =